Το “The Holiday” είναι από εκείνες τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που μάς κάνουν λιγότερο σκατόψυχους. Τα νεότερα θέλουν το επαρχιακό σπίτι που γυρίστηκε η ταινία και στο οποίο η Κάμερον Ντίαζ βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Τζουντ Λο, να είναι διαθέσιμο για ενοικίαση στο Airbnb από τον Ιανουάριο του 2023. Τιμούλα; 295 λίρες το βράδυ. ΟΚ, τίποτα δεν είναι τσάμπα σε αυτή τη ζωή. 

Διαχειριστές του σπιτιού είναι ο Jon Bromley (58) και η σύζυγός του, Cressida (52), που το αγόρασαν το 2019 χωρίς να έχουν ιδέα πως πρόκειται για το σπίτι του The Holiday. Κάποια στιγμή, από ό,τι φαίνεται, άγνωστοι άρχισαν να εμφανίζονται στο απέναντι οικόπεδο και να το φωτογραφίζουν. Λογικά, κάτι υποψιάστηκαν μετά από αυτό. 

Το σπίτι βρίσκεται στη Holmbury St Mary, στο Surrey, με το ζευγάρι να έχει αποφασίσει να το διαθέτει τα Σαββατοκύριακα και στις χειμερινές διακοπές. Παρόλο που ακόμα ζουν εκεί, έχουν ήδη bookings για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το καλοκαίρι του 2023.  Το εσωτερικό του σπιτιού, το οποίο σίγουρα θυμάσαι από τις αμέτρητες φορές που έχεις δει την ταινία, εντός και εκτός χριστουγεννιάτικης σεζόν (ποιον κοροϊδεύεις), το βλέπεις στις φωτογραφίες. 

Κάπου εδώ να πούμε πως το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και πέντε επισκέπτες, μιας και διαθέτει τρία δωμάτια. Δυο διπλά και ένα μονό. Έχει και μπανιέρα, και ντους, δυο τουαλέτες και ένα έξτρα δωμάτιο. Τώρα τι να πούμε; Αν είσαι κονσεπτικός άνθρωπος και τα χαλάλιζες τα λεφτά, το κλείνεις. Τζουντ Λο δεν είναι στο πακέτο. 

Προχωράμε.