Από το πουθενά, η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζιο, βρέθηκαν μπλεγμένοι σε ένα σκάνδαλο αφενός ερωτικό, αφετέρου πολιτικό. Ένα love story που γεννήθηκε στις Βρυξέλλες, μαύρες σακούλες γεμάτες μετρητά, αχρείαστες δηλώσεις στήριξης στο Μουντιάλ του Κατάρ, που θα προμήνυαν πως το Κατάρ παίζει σημαντικό ρόλο στο σκάνδαλο. Και τις σακούλες. Και το love story. 

Ειδήσεις, δηλώσεις, καταθέσεις, εκατομμύρια, πατέρας Εύας Καϊλή και σύντροφος Εύας Καϊλή. Και στη μέση μαύρες σακούλες (δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το γράφουμε αυτό), γιοτ, προδοσίες, οικόπεδα στην Πάρο, προφυλακίσεις, καταρρεύσεις κατά τη διάρκεια ανακρίσεων, ομολογίες, προδοσίες. Ποιον κοροϊδεύουμε; Ένας σκηνοθέτης που σέβεται τον εαυτό του ήδη δένει σκηνές και πλοκή για να κάνει την πρώην Ευρωβουλεύτρια πρωταγωνίστρια σε ταινία ή σειρά. 

Μόνο που αυτός ο σκηνοθέτης, έχει υπογράψει συμβόλαιο με τις Οικογενειακές Ιστορίες. Και επειδή ο κόσμος βαρέθηκε τα κέρατα, τις αμβλώσεις στα κρυφά, τα προβλήματα με πεθερούς, πεθερές, αδέρφια και φίλους που τελικά ερωτεύονται αλλά στο μεταξύ προλαβαίνουν και εθίζονται στο τηλεμάρκετινγκ και τα πράγματα περιπλέκονται αχρείαστα αν μας ρωτάς, μια διεφθαρμένη, αλλά και προδομένη πολιτικός, με φιλοδοξίες και όνειρα να χτίσει τη βίλα της στην Πάρο, όταν κάνει διάλειμμα από την οργάνωση και σωστή τοποθέτηση παράνομου χρήματος στο διαμέρισμά της, είναι ό,τι πρέπει για να αναζωπυρωθεί η αγάπη του κοινού στην τηλεοπτική λατρεία, Οικογενειακές Ιστορίες

Παρακάτω αποκλειστικά stills από το επεισόδιο που το Quatargate και η Εύα Καϊλή (ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ) μπουκάρουν στις Οικογενειακές Ιστορίες: 

*Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας. Προφανώς. Κανείς δεν έχει τόσα κέφια εκεί στις Οικογενειακές Ιστορίες.