Θυμάστε αυτή την απίθανη ιστορία πριν από μερικά χρόνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κουτσούμπα; Τότε, που λέτε, διάφορα δεξιά τρολ είχαν βάλει μπρος τη μηχανή της παραπληροφόρησης για τη δημιουργία εντυπώσεων και μιλούσαν για ένα Rolex αξίας 10,000 στον καρπό του. Φυσικά, γιατί σε κάποιους άρεσε η γεύση αυτής της καραμέλας, τη βάζουν στο στόμα τους μέχρι και σήμερα. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όμως, είχε δώσει την απάντησή του επιστρατεύοντας -τι άλλο;- το χιούμορ του. Η ιστορία από μόνη της, βέβαια, ήταν ήδη αστεία.

Και μιας και αναφέραμε το “Rolex” του ΓΓ του ΚΚΕ, διαβάσατε και εσείς τι έγινε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο της Αθήνας, έτσι; Είχαμε μια ληστεία μέρα μεσημέρι. Βέβαια, βέβαια, βάλτε καφέ, έχουμε πολλά να πούμε. Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης (20/12), όταν οι τέσσερις ληστές, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη και χειρουργικές μάσκες έφτασαν με δύο μηχανές μπροστά από την Rolex στην οδό Κολοκοτρώνη.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνη την ώρα ένας πελάτης έφευγε από το κατάστημα και έτσι η πόρτα ασφαλείας ήταν ανοιχτή, προσέγγισαν την είσοδο και αφού χτύπησαν τον υπάλληλο security με τη λαβή του πιστολιού, μπήκαν στο εσωτερικό. Ο ένας από τους δράστες έμεινε έξω την ώρα που δύο εκ των συνεργών του έσπαγαν με ένα σφυρί τις βιτρίνες με τα πανάκριβα Rolex. Ο τέταρτος κακοποιός απειλούσε με το πιστόλι την υπάλληλο του καταστήματος.

Οι ληστές αφού κατάφεραν να αρπάξουν 23 πανάκριβα και σπάνια κομμάτια Rolex, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλοι να αφήνουν αιχμές και να θυμούνται την ιστορία με το Rolex που δεν ήταν Rolex του Δημήτρη Κουτσούμπα. Απάντησε όμως, σιγά μην το άφηνε έτσι…