Πάντα δυσκολευόμασταν να βρούμε τον λόγο ύπαρξης των μασκότ. Είμαστε και νεκροί μέσα μας. Πλέον, όμως, υποπτευόμαστε πως βασικός τους στόχος είναι να γίνουν viral. Με τούτα και με εκείνα, μια μασκότ του NBA το πέτυχε, με έναν creepy, αλλά και ξεκαρδιστικό τρόπο. 

Σε ένα video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πλέον χρησιμοποιείται και ως meme, η μασκότ των Oklahoma City Thunder, κρύφτηκε πίσω από μια ρεπόρτερ, τόσο επιτυχημένα, που την τρόμαξε τόσο, που κατέληξε να τη χτυπάει. Ναι, η ρεπόρτερ από την τρομάρα της χτύπησε έναν άνδρα ντυμένο βουβάλι. Σουρεάλ shit happens. 

Πρωταγωνίστρια του ομολογουμένως αστείο σκηνικού ήταν η Μπρουκ Όλζενταμ, η οποία κρατώντας το μικρόφωνο κοιτούσε την κάμερα και μετέδιδε. Τότε η μασκότ την πλησίασε σιγά και όσο αμήχανα εκείνη αντιλαμβανόταν πως κάτι υπάρχει εκεί γύρω της, τελικά είδε να στέκεται πίσω της ένα βουβάλι. Ναι, το χτύπησε με το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει. Δεν την αδικούμε. 

https://www.youtube.com/watch?v=WlTqhIQhH2g

Μετά άρχισε να τρέχει και η μασκότ και το βίντεο έγινε viral εντελώς αβίαστα. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε meme στα γρήγορα, είναι ο ορισμός του “εμείς” και “η θεία που μας ρωτάει πότε θα βρούμε ένα καλό παιδί να κάνουμε οικογένεια” στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. 

Βέβαια, και με αυτό γελάσαμε: 

Αν έχετε άλλες meme ιδέες, τις περιμένουμε σε σχόλια.