Η Μαρία Καβογιάννη είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο σημερινό timeline σου. Βασικά, είναι η καλύτερη καλεσμένη σε πάρτι γενεθλίων, σε πάρτι καραόκε, η αγαπημένη ηθοποιός της χρονιάς και το πιο ακαταμάχητο πλάσμα που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Μακάρι να είχαμε προσκληθεί στα γενέθλια της Άννας Βίσση (σοβαρά το λέμε, έχουμε μάθει και τους στίχους της Gazoza, σχεδόν όπως η Καβογιάννη τους στίχους του I Will Survive) να απολαύσουμε αυτό το επικό ντουέτο που αναβίωσε τη θρυλική σκηνή από το Ντόλτσε Βίτα όταν η Ασπασία τραγουδά το κομμάτι με το δικό της τρόπο κι ακόμα αναρωτιόμαστε πώς κατάφεραν οι τεχνικοί να ολοκληρώσουν αυτό το γύρισμα. Η Ασπασία έχει απενοχοποιήσει αντίστοιχες δικές μας μεγάλες στιγμές που (τις περισσότερες φορές μεθυσμένοι) προσπαθούμε να θυμηθούμε στίχους από ξένα κομμάτια, ανεπιτυχώς.

Το Ντόλτσε Βίτα  δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου, και προβλήθηκε από το Mega Channel τις σεζόν 1995-97. Σε ένα γύρισμα στην Κέρκυρα, η ίδια χάθηκε από την παραγωγή, με αποτέλεσμα να παίζει μόνη της ανάμεσα στα καλντερίμια. Κανείς δεν τραγούδησε το “I will survive” καλύτερα από την Ασπασία. Αυτός ο ρόλος της παρθένας οικόνομου που έψαχνε απεγνωσμένα γαμπρό γυριζόταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ηθοποιού και έπρεπε να κρύψει την κοιλιά της. 

Χρόνια τώρα το μόνιμο mood μας είναι το αη σαρβάιβ. Και δεν ξέρουμε πόσες φορές έχουμε δει το συγκεκριμένο TikTok βίντεο της Άννας. Η Άννα Βίσση ανήρτησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και έγινε viral. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άννα Βίσση έγραψε για τη φίλη της: «Μαρία σε αγαπώ». Ταυτιστήκαμε.

@annavissiofficial Μαρία σε αγαπώ ❤️ #iwillsurvive #mariakavogianni #annavissi #karaoke #birthdayparty #aboutlastnight #fun #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial