Να του πάρουμε μια ζώνη για τη μέση του ανθρώπου, είναι πολλά τα βάρη που κουβαλάει, μην μας πάθει και τίποτα μέρες που είναι και τον τρέχουμε για φυσιοθεραπείες. Στον άνδρα από το Ηράκλειο της Κρήτης αναφερόμαστε που αναποδογύρισε το πιάτο με το φαγητό στο κεφάλι της γυναίκας του (και μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους) επειδή το κριθαράκι δεν είχε αλάτι. Γιατί, εντάξει, πού να πιάσει το αλάτι τώρα και να ρίξει λίγο παραπάνω ο άμοιρος;

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το παραπάνω περιστατικό καταγγέλθηκε από την 33χρονη, η οποία πήρε τα δύο παιδιά από το χέρι και βγήκαν έντρομοι στον δρόμο, καλώντας την Αστυνομία αφού η κατάσταση στο σπίτι είχε ξεφύγει για τα καλά. Για ένα ανάλατο κριθάρι να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου. Ελλάδα, η χώρα του φωτός.

Όπως υποστηρίζεται, ο 46χρονος σύζυγος, εκνευρισμένος για το ανάλατο κριθαράκι (ούτε καν κριθαρότο, εκεί φτάσαμε!), άρχισε να τη βρίζει, άδειασε όλο το πιάτο στο κεφάλι της και μετά έσπασε το πιάτο στο πάτωμα, με τα δύο ανήλικα παιδιά τους να παρακολουθούν τρομοκρατημένα.  Ναι αλλά πώς θα γίνουν άντρες διαφορετικά, πρέπει να μπουν από νωρίς στο κλίμα.

Ο 46χρονος σύζυγος, όπως διαβάζουμε, κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου και κρίθηκε ένοχος, με συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή. Η 33χρονη κατέθεσε ακόμα ότι τα ξεσπάσματα του συζύγου της πάνω της είναι συχνά, είτε με ύβρεις και απειλές, είτε με χτυπήματα. Πέσαμε από τα σύννεφα.

Σημειώνεται ότι πριν ένα χρόνο ακριβώς άλλος ένας 59χρονος στο Ηράκλειο είχε χτυπήσει την σύζυγο του επειδή μαγείρεψε για την οικογένεια ψαρόσουπα, ενώ εκείνος ήθελε πατάτες τηγανιτές και είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Έχουν ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις εκεί στο Ηράκλειο, δεν εξηγείται διαφορετικά.