Μας αρέσουν οι αυθεντικές ελληνικές ιστορίες οπότε, κάθε φορά που «πέφτουμε» σε μία από αυτές, νιώθουμε την ανάγκη να τις μοιραστούμε μαζί σας. Και πού θα βρεις μία αυθεντική ελληνική ιστορία αν όχι στην Πάτρα; Παντού, θα πει κάποιος, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί, πάντως, κάθε σκηνικό, μικρό ή μεγάλο, είναι διαφορετικό και αποκτά μια άγρια ομορφιά. Θυμηθείτε για παράδειγμα το καλύτερο παρκάρισμα που έχουμε δει ποτέ. Στην Πάτρα ήταν φυσικά.

Και επειδή τα πάντα γίνονται πιο ωραία και προφανώς πιο σουρεαλιστικά όταν βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο, δεν θα μπορούσε να λείπει από την επικαιρότητα ένα μικρό και χαρούμενο ξυλίκι από την πόλη που μας χαρίζει τόσες και τόσες συγκίνησεις. Είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων, αυτό που μας φέρνει πιο κοντά και μας γεμίζει με ένα σκασμό συναισθήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τα διαχειριστούμε.

Ίσως εκεί οφείλεται και η παρεξήγηση μεταξύ ενός ντελιβερά με τρεις νεαρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Βότση με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όταν ο διανομέας επιχείρησε να περάσει τη διάβαση ενώ κινούνταν πεζοί οι νεαροί.

Οι νεανίες, τρεις κατά πληροφορίες, κάτι είπαν στο διανομέα και τότε ξεκίνησε και τότε ήρθαν κοντά, υπερβολικά κοντά. Τσακώθηκαν με λίγα λόγια. Μπουνιές, κλωτσιές και τραβήγματα είχαν αφήσει άφωνους τους υπόλοιπους περαστικούς, ενώ η ένταση του τσακωμού ήταν τέτοια που έπεσαν κάτω σταθμευμένα μηχανάκια. Αν δεν κάνεις και μερικές αγκαλίτσες τα Χριστούγεννα, πότε θα κάνεις;

Επι τόπου, περιπολικό και δύο δικλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ (αυτό έλειπε, είναι πολλοί και είναι παντού) κυνήγησαν τους νεαρούς που κινήθηκαν τρέχοντας προς την Αγίου Ανδρέου. Αλήθεια, μάθαμε ποτέ τι έγινε με την παραγγελία και αν αυτός που την έκανε παραπονέθηκε για την καθυστέρηση;