Αν μας ρωτάτε, ξέρουμε τι είδατε φέτος: Stranger Things ,Ozark και Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Ξέρουμε επίσης ποιος αποχαιρετισμός σας στοίχισε περισσότερο: Μετά από έξι σεζόν και 63 επεισόδια, το Better Call Saul έφτασε στο τέλος του με ένα σπαρακτικό φινάλε, το ‘”Saul Gone”. Για να δούμε, λοιπόν, πώς βαθμολογήθηκαν οι σειρές που φρόντισαν να κάνουν τα βράδια μας στον καναπέ μια συλλογική, παγκόσμια εμπειρία και έκαναν τις συζητήσεις μας με αγνώστους λιγότερο άβολες. Όλοι μιλάμε για τηλεοπτικές σειρές με περισσότερη άνεση από ότι για τον καιρό.

“Better Call Saul” (Σεζόν 6) – 9,1/10 αστέρια

Μετά τη συγκλονιστική επιτυχία του Breaking Bad , πολλοί σκέφτηκαν ότι ίσως οποιαδήποτε spin-off σειρά δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τον προκάτοχό του. Το Better Call Saul απέδειξε ότι αυτή η υπόθεση ήταν λάθος . Στο φινάλε κάθε χαρακτήρας παλεύει με τις τύψεις και τις ενοχές (θυμίζει στίχο Γαρμπή και αναρωτιέται πώς θα ήταν η ζωή του αν είχαν κάνει μία διαφορετική επιλογή. Οι πιο καλοί κακοί χαρακτήρες. Ηθικό δίδαγμα: Η θλίψη γίνεται το χειρότερο είδος φυλακής.

“Heartstopper” – 8,7/10 αστέρια

https://t.co/lEoAA5OlCx

Το εφηβικό ρομάντζο που έλειπε από τη ζωή μας μετά το τέλος της τελευταίας σεζόν του Sex Education (και τα οκτώ επεισόδια γυρίστηκαν στην Αγγλία). Όταν εμείς θεωρούμε επίτευγμα να βάζουμε ενήλικο γκέι άντρα να μιλά για τη σεξουαλική του ταυτότητα με τον πατέρα του, οι Βρετανοί βάζουν τη συμπερίληψη στο Γυμνάσιο μαθαίνοντας στους πάντες το σεβασμό στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

“Ozark'” (Σεζόν 4) – 8,5/10 αστέρια

Τον Ιανουάριο του 2022, η οικογένεια Byrde επέστρεψε για την τέταρτη και τελευταία σεζόν του Ozark. Δεν πίστευες ότι θα τα κατάφερναν πραγματικά… σωστά;

“Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story” – 8/10 αστέρια

https://t.co/zZqHJKY5xE

Βλέπουμε το Dahmer για τον Έβαν Πίτερς κι όχι για την πλοκή. Με 496 εκατομμύρια ώρες θέασης σε δυο μόλις εβδομάδες, το Netflix πρέπει να του ανάψει λαμπάδα στο μπόι του.

“Stranger Things” (Σεζόν 4) – 8,6/10 αστέρια

https://t.co/xCmzz2aZsU

Ναι, ο Γουίλ του Stranger Things είναι γκέι, ας προχωρήσουμε τη ζωή μας.

“The Sandman” – 7,7/10 αστέρια

https://twitter.com/neilhimself?ref_src=twsrc%5Etfw

Το Sandman βασίζεται στο πολύ αναγνωρισμένο κόμικ της DC Comics του Neil Gaiman. Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του. Θα ακολουθήσει και δεύτερη σεζόν.

“Mo” – 7,6/10 αστέρια

https://t.co/2zJF50bKjX

Ο Mohammed “Mo” Najjar ( Mo Amer ) και η οικογένειά του, είναι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες που ζουν στο Χιούστον του Τέξας για 22 χρόνια. Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη. Ο κωμικός Μο Άμερ είναι πρωταγωνιστής, σεναριογράφος και παραγωγός αυτής της σειράς με συν-δημιουργό τον Ράμι Γιούσεφ.

“The Bastard Son & The Devil Hemself” – 7,6/10 αστέρια

Διχασμένος ανάμεσα σε δύο αντίπαλες φατρίες, ο γιος ενός διαβόητου μάγου που προκάλεσε μια πολύνεκρη σφαγή προσπαθεί να κατανοήσει τον κόσμο – και τις δυνάμεις του.

“Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities” – 7,2/10 αστέρια

 Οκτώ επεισόδια για να τρομάξετε.

“Είμαστε Όλοι Νεκροί” –  7,5/10 αστέρια

https://t.co/TFTBBOEY8H

Ένα λύκειο γίνεται το επίκεντρο έξαρσης ενός ιού ζόμπι. Παγιδευμένοι μαθητές πρέπει να βρουν πώς θα αποδράσουν – αλλιώς θα μολυνθούν κι αυτοί από τη λύσσα. Τίμιο κορεάτικο.  Τα ζόμπι έχουν το προβάδισμα σε αυτό το καθηλωτικό θρίλερ τρόμου που βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές webtoon. Κι εξαιρετικές κριτικές.