Δεν το έχουμε κρύψει και ούτε έχουμε σκοπό να το κρύψουμε. Η Ελεύθερη Ώρα, αυτή η ηλιαχτίδα φωτός μέσα στο κατάμαυρο τοπίο της σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης, είναι με διαφορά η αγαπημένη μας εφημερίδα. Σκεφτείτε την έχουμε πιο ψηλά και από την σούπερ ντούπερ μπούμερ Εστία που πρόσφατα μας χάρισε ένα διαμαντάκι

Διαμαντάκια όμως μας χαρίζει και η πάντα ψύχραιμη και αξιόπιστη Ελεύθερη Ώρα. Πραγματικά, από πού να αρχίσουμε. Από το πρωτοσέλιδο με τις φωτιές; Από αυτό με τους Iron Maiden ή  με τις προφητείες του Παϊσιου; Σκεφτείτε ότι αυτά ήταν τα πρώτα που μας ήρθαν στο μυαλό, είναι πολλά περισσότερα.
Λίγο πριν αφήσουμε οριστικά το 2022 πίσω, οι άνθρωποι πίσω από τα ιστορικά πρωτοσέλιδα, αποφάσισαν να μας δώσουν ένα ακόμα, έτσι, για να κλείσει καλά ο χρόνος. Και τους ευχαριστούμε για αυτο το αριστούργημα που θυμίζει ταινία Alien.

Τι θα ήταν η Ελεύθερη Ώρα χωρίς τις προφητείες; Τίποτα, μια ακόμη εφημερίδα της σειράς, Για το λόγο αυτό ποντάρει πολλές στις μαντικές και προφητικές ικανότητες των ανθρώπων. Πρέπει να ξεχωρίζει. Με τη Μπάμπα Βάνγκα στο “σαλόνι”, λοιπόν, σίγουρα ξεχωρίζει.

Πείτε αντίο στα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί όπως έχει προβλέψει μάντισσα από τη Βουλγαρία που κάθε χρόνο έλεγε τα ίδια, το 2023 θα έχουμε ηλιακή καταιγίδα, βιολογικά όπλα και επισκέψεις από αστεροειδής στη Γη.

Όλα καλά θα πάνε δηλαδή, μην ιδρώνετε τζάμπα, εκτός και αν είναι από το φαγητό και τα μελομακάρονα.