Μας έλειψαν, αλλά μπορούμε με κάθε επισημότητα πια να πούμε ότι όλα είναι έτοιμα για τον νέο κύκλο του MasterChef που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Ας το θεωρήσουμε ένα πρόωρο δώρο Χριστουγέννων.

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, μέσα από την εκπομπή “Breakfast at Star” προβλήθηκε το τρέιλερ του έβδομου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο ήταν -όπως και τα προηγούμενα χρόνια- απολαυστικό, αλλά και εντελώς διαφορετικό καθώς και οι τρεις κριτές είναι πλέον μπαμπάδες.

Πρωταγωνιστές το τρέιλερ, φυσικά, είναι οι τρεις αγαπημένοι μας κριτές. Όπως βλέπουμε, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθούν να κοιμίσουν τα μωράκια τους και τηλεφωνούν στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος βρίσκεται στην κουζίνα του, για να πάρουν τη βοήθεια του.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στα γυρίσματα του MasterChef αλλά και τον γιο του. Ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής απέκτησε πρόσφατα το πρώτο του παιδάκι και ο ίδιος απάντησε με χιούμορ για τον νέο του ρόλο ως πατέρα.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων στο MasterChef είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθάει πολύ», ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο-7μηνο, ώστε να το έχω χωνέψει», δήλωσε ο θείος Λεωνίδας Κουτσόπουλος.