Μία μέρα διασκέδαση, μία μέρα σπίτι για binge watching. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα το συνταγογραφούσαν οι γιατροί για τις μέρες των γιορτών. Ο κόσμος μας όμως δεν είναι ιδανικός, επομένως ας βρεθεί ο καθένας προ των ευθυνών του. Διότι, συγγνώμη, είναι πολύ καλό το έξω, αλλά χρειάζεται και το μέσα, όχι μόνο για λόγους ξεκούρασης, αλλά και γιατί θα πρέπει επιτέλους να τελειοποιήσουμε την παραγνωρισμένη τέχνη «μελομακάρονο, παρακολούθηση  επεισοδίου σειράς, ξανά μελομακάρονο».

Για τα μελομακάρονα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά για ό,τι μεσολαβεί, τις σειρές δηλαδή, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ, γιατί εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε 4  νέους τίτλους  που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και θα σε βοηθήσουν να νικήσεις τη μελαγχολία των γιορτών.

Για πάμε λοιπόν:

Tulsa King

Δεν θα γινόταν να αρχίζαμε διαφορετικά από την πρώτη τηλεοπτική παρουσία του Σιλβέστερ Σταλόνε. Στο «Tulsa King» υποδύεται έναν Νεοϋρκέζο μαφιόζο, τον Ντουάιτ Μανφρεντι, που έχει το παρατσούκλι «ο Στρατηγός» -έτσι, για να μην έχουμε καμία απορία για το status του. Ο Μανφρέντι αποφυλακίζεται έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια και εξορίζεται από το αφεντικό του στην Τάλσα της Οκλαχόμα. Εκεί, θα κάνει τα πάντα για να στήσει από το μηδέν μια αυτοκρατορία διαφθοράς και εγκλήματος. Ωραίο; Πολύ ωραίο θα πούμε εμείς, καθώς εκτός από τον Σταλόνε, ξεχωρίζουμε δύο ακόμα υπογραφές, τον Τέιλορ Σέρινταν στη θέση του δημιουργού, του ανθρώπου πίσω από υπέροχο «Yellowstone», αλλά και τον Τέρενς Ουίντερ σε εκείνη του showrunner. Αλήθεια θα υπήρχε πιο κατάλληλος από τον δημιουργό του «Broadwalk Empire» για να στήσει μια κλασική γκαγκστερική σειρά με πρωταγωνιστή τον Σταλόνε;

Η σειρά είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.

Trailer: 

Litvinenko

Μα πώς είναι δυνατόν μιλώντας για ιστορίες της μαφίας να φτάνουμε στο «Litvinenko», τη μίνι σειρά βασισμένη στην πραγματική ιστορία δολοφονίας με δηλητήριο του Αλεξάντερ Λιτβινένκο, Ρώσου αξιωματούχου της Υπηρεσίας Πληροφοριών; Πραγματικά, είναι ανεξήγητοι τέτοιοι συνειρμοί και δεν υπάρχει λόγος να τους σκαλίζουμε περισσότερο -ας τους αποδώσουμε στη μαγεία των Χριστουγέννων. Ποια είναι η αληθινή ιστορία στην οποία βασίζεται η σειρά; Ο Λιτβινένκο κατήγγειλε τη ρωσική κυβέρνηση για διαφθορά και τόλμησε να συγκρουστεί ανοιχτά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η σειρά ακολουθεί τους αξιωματικούς της Scotland Yard, σε μια από τις πιο περίπλοκες και επικίνδυνες έρευνες στην ιστορία της μητροπολιτικής αστυνομίας. Πρωταγωνιστεί ο David Tennant. Α ναι, όσο για τον Λιτβινένκο. Από τις 23 Νοεμβρίου 2006 αναπαύεται εν ειρήνη στο νεκροταφείο Highgates στο Λονδίνο.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.

Trailer:

Ζe Network

Μαφία, πολιτικές δολοφονίες, οκ μάλλον χρειαζόμαστε και κάτι για να χαλαρώσουμε. Ας εμπιστευτούμε λοιπόν μία από τις πιο καλτ φυσιογνωμίες της εποχής μας, τον τιτάνα Ντέιβιντ Χάσελχοφ, ο οποίος υποδύεται τον εαυτό του στο πολύ meta και πολύ αστείο «Ze Network» που προβάλλεται στην COSMOTE TV. Η σειρά τοποθετείται στο Βερολίνο και ο Χάσελχοφ ταξιδεύει έως εκεί για να πρωταγωνιστήσει σε μια πολύ φιλόδοξη θεατρική παραγωγή. Ωστόσο, γρήγορα θα διαπιστώσει ότι οι συνεργάτες του είναι μπλεγμένοι σε μια διεθνή συνωμοσία που συνδέεται με πρώην δολοφόνους που έδρασαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, την εποχή δηλαδή που η γερμανική πρωτεύουσα είχε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κατασκόπων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη πόλη στον κόσμο.

Trailer:

George & Tammy

Είναι ανάμεσα στα «διαμάντια» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και το βρίσκεις στην COSMOTE TV. Η τραγουδίστρια Τάμι Γουαϊνέτ ενθουσιάζεται όταν της προτείνουν να «ανοίξει» τη συναυλία του ινδάλματός της, του Τζορτζ Τζόουνς. Η χημεία μεταξύ τους είναι έκδηλη, αλλά ένα μεγάλο εμπόδιο απειλεί τη συνεργασία και τη σχέση τους. Το πρώτο επεισόδιο είναι αριστούργημα, η  Τζέσικα Τσαστέιν και Μάικλ Σάνον που «κρατούν» τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αναπτύσσουν χημεία και δυναμική που θα τη μνημονεύουμε για καιρό,  ενώ τη σειρά υπογράφει σκηνοθετικά ο Τζον Χιλκόουτ (The Road) και αποτελεί εγγύηση για την ατμόσφαιρα αλλά και τη συνολική ανασύσταση της country σκηνής και κουλτούρας. Μια ερωτική ιστορία που σε κρατά στον καναπέ και απαιτεί και μόνιμα ανοιχτό shazam για τις μουσικές του soundtrack.

Trailer: