Με τούτα και με εκείνα, ακόμα κι όποιος κατάφερε να αντισταθεί στον μουντιαλικό πειρασμό, χθες δειλά απόλαυσε ένα από τα ωραιότερα ποδοσφαιρικά θρίλερ. Και γαμώ το horror parties ο χθεσινός τελικός, ο οποίος μέχρι το 80ο λεπτό ήταν κάτι παραπάνω από εύκολος και κάπως βαρετός. 

Τελικά, φτάνοντας στα πέναλτι, μετά το 3-3, το σήκωσε η εθνική ομάδα Αργεντινής και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ολοκληρώνει τη διεθνή πλευρά της καριέρας του με το τρόπαιο που επιθυμούσε περισσότερο από κάθε άλλο: αυτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Όσο, λοιπόν, ποδοσφαιρόφιλοι και μη αναγνωρίζουν πως πρόκειται για τον GOAT (τον καλύτερο όλων των εποχών), ένα tweet από το μακρινό 2015 κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει καταφέρει να μάς σκαλώσει. Πολύ. 

“18 Δεκεμβρίου, 2022. Ο 34χρονος Λέο Μέσσι θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Ελάτε να τα ξαναπούμε σε εφτά χρόνια”, γράφει στο tweet ο χρήστης Χοσέ Μιγκέλ Πολάνκο. Στο μεταξύ, έπεσε μέσα σε όλα. Μέχρι και στην ημερομηνία, αλλά έπεσε έξω, κατά έναν χρόνο, στην ηλικία του Μέσσι, ο οποίος είναι 35 και όχι 34 ετών. 

https://twitter.com/josepolanco10/status/579016398694805504?ref_src=twsrc%5Etfw

Ψαρωτικό; Πολύ. 

Είναι γνωστό ήδη από το 2010 πως το Κατάρ είχε “πάρει” επίσημα τη διοργάνωση, αλλά το να γνωρίζει κάποιος τις ακριβείς ημερομηνίες είναι κάπως παράξενο. Ειδικά από το 2015, όταν οι ημερομηνίες ανακοινώθηκαν το 2020

Τι να πούμε; Θα το διαχειριστούμε και αυτό.