Κάθε street φωτογράφος έχει ανάγκη να απαθανατίσει μια αστική στιγμή με καλλιτεχνική αξία. Ή έστω ένα λεπτό στον χρόνο που να αξίζει να μείνει στην ιστορία, καταγράφοντας μια μικρή καθημερινή παράνοια. Δεν πάνε πάντοτε έτσι τα πράγματα. Μερικές φορές, αυτή η στιγμή είναι τόσο πεζή, που δεν σε κάνει να την παρατηρήσεις λίγο ακόμα. Άλλες πάλι, τα πράγματα πάνε τόσο σουρεαλιστικά στραβά, που καταλήγουν όσο πιο σωστά γίνεται. Παράξενο αυτό που λέμε, αλλά θα καταλάβεις παρακάτω. 

Στον -όχι πάντα- υπέροχο κόσμο του Instagram, η σελίδα “streetphotographersfdn” είναι αφιερωμένη στο να δίνει χώρο σε street photographers από όλο τον κόσμο. Στιγμές που ανά τα χρόνια έχεις πετύχει και ξαναπετύχει στα feed σου, έχεις κάνει και ξανακάνει like, σου έχουν εντυπωθεί στο μυαλό με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρεις γιατί; Γιατί ήταν τόσο meant to happen αυτό το κλικ, που καταλαβαίνεις πως ο φωτογράφος ήταν στο πιο σωστό μέρος, την πιο κατάλληλη στιγμή. 

Επιλέξαμε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από τη σελίδα, όπως τις βρήκαμε στο Sad and Useless, που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό: όλα είναι θέμα συμπτώσεων και timing. Εν τω μεταξύ, παραδέξου το. Τις έχεις ποστάρει ήδη μια φορά στη ζωή σου.