Πέρασαν 12 ολόκληρα ως παρέα, 12 κύκλους σε ένα διαμέρισμα ή στην Caltech μέχρι που έγιναν και επίσημα μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες sitcom σειρές που έχουμε δει ποτέ. Τα νούμερα, άλλωστε, μιλούν από μόνα τους, όπως και το τεράστιο αποτύπωμα που άφησε η σειρά στην ποπ κουλτούρα.

Το καστ του The Big Bang Theory είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ιστορία της τηλεόρασης. Και είναι λογικό αυτό, μιλάμε για 12 ξεκαρδιστικές σεζόν. Από την πρώτη που προβλήθηκε το 2007 έως την τελευταία που έκανε πρεμιέρα το 2018, το καστ μεγάλωσε μαζί με τους Leonard, Sheldon, Penny και τους φίλους και την οικογένειά τους. Μαζί τους, δυστυχώς (έτσι συμβαίνει συνήθως) μεγαλώσαμε και εμείς.

Οι ηθοποιοί του The Big Bang Theory έχουν  διανύσει και εκείνοι πολύ δρόμο, όπως όλοι μας. Ο Johnny Galecki, ο οποίος υποδύεται τον Leonard Hofstadter, ήταν 32 ετών όταν έκανε πρεμιέρα το σόου το 2007. Ο Jim Parsons, που υποδύεται -τον αγαπημένο μας- Sheldon Cooper, ήταν 34. Η Kaley Cuoco ήταν μόλις 21, ο Simon Helberg ήταν 27 και ο Kunal Nayyar ήταν 26 όταν μπήκαν στον ρόλο της Penny, του Howard και του Raj, αντίστοιχα.

Και αφού φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, αφού μιλήσαμε για τη σημαντικότητά της, αφού μιλήσαμε και για την ηλικία τους/μας, ας παίξουμε αυτό το πονεμένο παιχνίδι. Ρίξτε μια ματιά στο φημισμένο “πώς ήσουν και πώς έγινες” των ηθοποιών του Big Bang Theory από την πρώτη σεζόν μέχρι την τελευταία. 

Johnny Galecki (Leonard Hofstadter)

Simon Helberg (Howard Wolowitz)

Kaley Cuoco (Penny)

Kevin Sussman (Stuart Bloom)

Jim Parsons (Sheldon Cooper)

Kunal Nayyar (Raj Koothrappali)

Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler)

Wil Wheaton (Wil Wheaton)

Melissa Rauch (Bernadette Rostenkowski-Wolowitz)