Οι γάτες είναι δύσκολοι παίχτες. Σκέψου το λίγο. Για να σε συμπαθήσει ένας σκύλος, ένα μπισκότο στο χέρι σου αρκεί. Για να σε συμπαθήσει μια γάτα από την άλλη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Μπορεί να την ταΐζεις ένα μήνα και το μόνο πράγμα που θα σκέφτεται όταν σε βλέπει θα είναι «ήρθε το φαγητό». Αν σε συμπαθήσει, όμως, θα το καταλάβεις και θα νιώσεις κάπως σαν σούπερ ήρωας, όπως νιώθει κανείς μετά από μια μεγάλη πρόκληση.

Οι γάτες επίσης, αν ήταν άνθρωποι, θα ήταν ψυχοπαθείς. Δεν το λέμε εμείς. Το λέει μια έρευνα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε την ιδιαίτερη προσωπικότητα αυτών των εξοργιστικά όμορφων ζώων, αλλά να αποδείξουμε πως πρακτικά, δεν είναι από τη Γη. Δεν είναι ΓΙΑ τη γη. Οι γάτες είναι από άλλο πλανήτη. Να μας μυρίσουν θέλουν; Να γελάσουν μαζί μας θέλουν; Ίσως μας παρατηρούν απορώντας για την ανυπέρβλητη βλακεία μας κάποιες φορές.

Όπως και να έχει, οι παρακάτω φωτογραφίες που βρήκαμε στο Bright Side αποδεικνύουν πως οι γάτες είναι εξωγήινες. Ξεκάθαρα.

«Είπα στη σύζυγό μου πως η γάτα δεν χρειάζεται ακριβά παιχνίδια. Η γάτα απέδειξε το επιχείρημά μου»

Δεν της άρεσε ο καφές

«Στέκεται έτσι όταν νομίζει πως δεν κοιτάμε»

«Νομίζω πως συναρμολόγησα τη γάτα μου λάθος»

«Και εκεί που νόμιζες πως είναι ασφαλές να περπατάς ξυπόλυτος στο σπίτι»

«Να σας συστήσω τον Pete. Έτσι είναι όταν κοιμάται»

«Η γάτα μου γουστάρει να κοιμάται τεντωμένη στην εντέλεια»

«Το κατοικίδιό μου είναι παράξενο»

«Φαίνεται να ξέρει τι κάνει»

«Έχουμε γάτα-υδραυλικό στο σπίτι»

«Η γάτα μου έβγαλε σέλφι»

«Μορφώνεται ως χάκερ»

«Έλα να βγάλουμε μια τρελή σέλφι»

Δεν αρέσουν σε όλους τα Χριστούγεννα, παιδιά