Αν πατήσατε το κλικ, ψάχνετε το λόγο που μας στέρησαν τον καλύτερο ήρωα του σύμπαντος της DC. Τον ξέρουμε. Μεγάλωσε (σχεδόν 40) και η DC θέλει να προσεγγίσει το μόνο κοινό που γεμίζει αίθουσες, τους πιτσιρικάδες. Λίγες μέρες αφού ο James Gunn επιβεβαίωσε ότι γράφει έναν νέο Superman, που διαδραματίζεται στις νεότερες μέρες του Man of Steel, και μας φαρκάκωσε λέγοντας ότι ο Χένρι Καβίλ δεν θα τον υποδύεται, εκείνος το επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Instagram.

https://t.co/TDaAI4KD7z

“Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και δεν εχω καλά νέα. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν. Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο , πριν από την πρόσληψή τους, αυτά τα νέα δεν είναι ευκολόπεπτα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή της φρούρας είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να φτιάξουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι ασχολούνται με το νέο σύμπαν την καλύτερη τύχη και τις πιο ευτυχισμένες στιγμες” έγραψε και κρέμασε την κάπα του.

Ο Καβίλ έκανε το ντεμπούτο του ως Superman στην ταινία  Man of Steel του Zack Snyder το 2013, με εισπράξεις πάνω από 668 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Υποδύθηκε ξανά τον τύπο με την κάπα στα Batman v. Superman: Dawn of Justice και Justice League , σε σκηνοθεσία επίσης του Snyder. Συνολικά, οι τρεις ταινίες κέρδισαν σχεδόν 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Gunn και ο Safran ανακοινώθηκαν ως συμπρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι για το τμήμα ταινιών, τηλεόρασης και κινουμένων σχεδίων των DC Studios, ενός νεοσύστατου τομέα της Warner Bros. που αντικατέστησε την DC Films τον Οκτώβριο.

https://t.co/h195PB3jHD

Τι έγραψε ο Gunn στο Twiiter;

https://twitter.com/JamesGunn/status/1601627061822423042?ref_src=twsrc%5Etfw

Στις 10 Δεκεμβρίου απάντησε σε φαν του DC Studios λέγοντας: “Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάθε άτομο χαρούμενο σε κάθε βήμα της διαδρομής, αλλά μπορούμε να υποσχεθούμε ότι ό,τι κάνουμε γίνεται στην υπηρεσία της ιστορίας και στην υπηρεσία των χαρακτήρων της DC που ξέρουμε ότι αγαπάτε και έχουμε αγαπήσει όλη μας τη ζωή», Όσο για περισσότερες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του DCU, θα πρέπει δυστυχώς να σας ζητήσω να περιμένετε. Δίνουμε σε αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τον χρόνο και την προσοχή που τους αξίζει, και εμείς οι ίδιοι έχουμε ακόμα πολλές περισσότερες ερωτήσεις να κάνουμε και να απαντήσουμε”.

https://t.co/hA3Luwsjpl