Για αρχή, να πούμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τους λόγους που όλοι σας (σας έχουμε φακελωμένους) ασκήσατε κριτική στον Παύλο Χαϊκάλη όταν ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Ευτυχώς, ο τρομερά επιτυχημένος ηθοποιός και πρώην πολιτικός, δεν επηρεάστηκε από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και επέστρεψε για να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Αυτή τη φορά, βέβαια, έκανε ξεκάθαρο πως ασχολείται μόνο με τον χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς, όπου εμπλέκεται το όνομα της πολιτικού. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός της ομολόγησε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Qatargate λέγοντας πως έκανε τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν.

Ας μείνουμε όμως στην Εύα Καϊλή και τον ηθοποιό/αστρολόγο που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το μέλλον της ευρωβουλευτή που έβλεπε μόνο τα καλά του Κατάρ με τους 6.000 νεκρούς. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού. Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Λίγο αργότερα, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας πούμε κάτι. Γελάμε όσο γράφουμε αυτό το κείμενο. Γελάμε γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης υποβαθμίζει  τη νοημοσύνη μας πατώντας πάνω σε καταστάσεις οι οποίες είναι δεδομένες. Θα κάνουμε και εμείς λοιπόν μερικές προβλέψεις που θα σας ρίξουν από τα σύννεφα. Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε: Οι αρκούδες κάνουν την ανάγκη τους στο δάσος. Το πρωί έχει ήλιο και το βράδυ σκοτάδι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει σύντομα κάποιο τριήμερο. Κάποια στιγμή το 2023 θα βρέξει. 

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αλλά το πιάσατε το νόημα.