Ναι, ναι, ακούστε αμερικανικό ή γαλλικό ραπ εσείς λες και εδώ στην Ελλάδα μας δεν έχουμε άτομα τα οποία πρώτα ζουν και μετά γράφουν. Αλλά αυτοί είστε, θέλετε τα ξένα για να το παίξετε κάποιοι στα υπόλοιπα αλάνια που αράζουν στην πλατεία και πίνουν μόνστερ.

Εν τω μεταξύ, κάθε φορά ραπάρετε πάνω από τα ξένα κομμάτια θα έπρεπε να μας δίνετε ή ωτοασπίδες ή ένα χαρτομάντιλο να σκουπίσουμε τα δάκρυά μας από το γέλιο που μας προκαλείτε. Η προφορά σας είναι κάκιστη (δεν το μάθατε από εμάς) οπότε καλύτερα να το ρίξετε στο ελληνικό ραπ, εκεί που ό,τι ακούτε, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Για παράδειγμα, ένας ράπερ από τη Θεσσαλονίκη (όχι, δεν είναι ο Μικρός Κλέφτης αχα, καλό ε ή ο ΛΕΞ) συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη μετά από ούτε μια, ούτε δύο αλλά οκτώ ένοπλες ληστείες μέσα σε διάστημα δύο ωρών. Και τώρα πείτε μας, δεν θέλετε να ακούσετε για την περιπέτειά του στο επόμενο άλμπουμ του; Εμείς, πάντως, πολύ.

 
O νεαρός ράπερ και ληστής οδηγήθηκε νωρίτερα στην εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία γιατί ήθελε να γράψει τις ρίμες τώρα που τις έχει φρέσκες. Μέχρι τότε, θα παραμείνει κρατούμενος.

 

Η λεία του ανέρχεται σε 15.000 ευρώ ενώ εκτός από τις οκτώ ληστείες που διέπραξε χθες σε Νεάπολη, Αμπελόκηπους, Καλαμαριά και Χαριλάου, προέκυψε ότι έκανε ακόμα τρεις σε προγενέστερο χρόνο. Παικταράς μεγάλος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας, σηκώνοντας παράλληλα όπλο προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. 

Οι ιδέες, θα πούμε εμείς, δεν ακινητοποιούνται ούτε φυλακίζονται.