Γυναίκα πληρώνεται 40.000$ για να βλέπει σειρές και ταινίες

Η τίμια τηλεργασία.

Γυναίκα πληρώνεται 40.000$ για να βλέπει σειρές και ταινίες

Η τίμια τηλεργασία.


Η Prime Video Australia ανακοίνωσε μια πανεθνική αναζήτηση για τον ΠΙΟ εθισμένο στο περιεχόμενο της πλατφόρμας ώστε να καλύψει έναν ολοκαίνουργιο ρόλο—αυτό του Prime Video Buff. Εκτός από την αμοιβή έως και 40.000 $ για την τρίμηνη εργασία, ο Prime Video Buff θα λάβει μια σειρά από πρόσθετα προνόμια.  Από την πρόσβαση στο κόκκινο χαλί και την εργασία από το σπίτι (δηλαδή το σαλόνι), μέχρι την πρόσβαση στις μεγαλύτερες αυστραλιανές και διεθνείς σειρές πριν βγουν στην πλατφόρμα. Οι Prime Video Buff θα πάρουν στα χέρια τους όλους τους νέους τίτλους που έρχονται στην πλατφόρμα, ώστε να μπορούν να πουν στους Αυστραλούς γιατί μια συγκεκριμένη εκπομπή ή ταινία πρέπει να είναι στη λίστα τους "Must Watch". Στην Ελλάδα πότε θα προκηρυχθεί αυτή η θέση εργασίας;

Η αγγελία έλεγε τα εξής: "Ο υποψήφιος που θα πάρει τη θέση του Prime Video Buff δεν θα είναι κανονικό άτομο, γιατί αυτή δεν είναι μια κανονική δουλειά. Το Prime Video αναζητά σε όλη τη χώρα κάποιον που είναι πραγματικά εμμονικός με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, τίποτα λιγότερο. Ένα άτομο που μπορεί να αναφέρει κάθε ατάκα από μια κλασική rom-com, που αγαπά ένα θρίλερ δράσης όσο ένα καλτ κλασικό".

Και χθες ανακοινώθηκε η Alex Bain, η 36χρονη από το Κουίνσλαντ που θα αμείβεται με 40.000 δολάρια για τρεις μήνες παρακολούθησης περιεχομένου. Αυτές είναι εποχιακές δουλειές. Μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο TikTok, το Instagram και το YouTube, η Bain μοιράζεται την αγάπη της για την κριτική εκπομπών και ταινιών από την εποχή που εργαζόταν στην εξυπηρέτηση πελατών. Αφού είδε την αγγελία για τη θέση, η Bain παροτρύνθηκε από μια φίλη να υποβάλει αίτηση και πέρασε αμέτρητες ώρες για να επεξεργαστεί τα βίντεο της που έστειλε στην Prime Video Australia.

Ο Όσερ Γκάνσμπεργκ, που ήταν στην αρμόδια επιτροπή επιλογής, είπε ότι "έμειναν άφωνοι" από τον όγκο των υποψηφίων για τον ρόλο. "Η Alex τράβηξε αμέσως την προσοχή μας. Είναι δημιουργική και με αυτοπεποίθηση, απίστευτα χαρισματική και πάνω απ’ όλα, έχει εμμονή με την ψυχαγωγία. Παίζει να είναι το πιο έμπειρο άτομο επί του θέματος σε όλη την Αυστραλία. Οι μιμήσεις που κάνεις ήταν απλά μπόνους. Καταλάβαμε αμέσως ότι είχαμε βρει την κατάλληλη", ανέφερε.

@primevideoaunz All the cozy Christmas movies that'll make you wanna pack a bag and fly across the world for a wintery British xmas ???????? #YourChristmasOrMine #TheHoliday #AboutTime #ABoyCalledChristmas #AChristmasCarol ♬ original sound - Prime Video AU & NZ

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα