Η χθεσινή ήττα της Αγγλίας από τη Γαλλία ήταν κάπως λυπηρή. Στο μεταξύ, όμως, ενώ οι Άγγλοι προμήνυαν -όπως πάντα- πως “it’s coming home” (επιστρέφει σπίτι), η Raynair, πατώντας πάνω ακριβώς σε αυτό το σύνθημα, βρήκε έναν εύκολο και επιτυχημένο τρόπο να τους τρολάρει. ΟΚ, το έχει ξανακάνει και με τον Τζόκοβιτς

Οι Άγγλοι έχασαν με 2-1 από τους Γάλλους, χάνοντας και ένα πέναλτι που τους έδινε ευκαιρία να ισοφαρίσουν το σκορ και να πάνε σε παράταση. Κάπως έτσι, το “it’s coming home” διαψεύστηκε για ακόμα μια φορά, με τη Ryanair να το μετατρέπει σε όπλο τρολαρίσματος. 

“They’re coming home” (επιστρέφουν σπίτι) έγραψε η αεροπορική εταιρία στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, συνοδεύοντας την ατάκα με μια φωτογραφία από έξοδο αεροδρομίου με το όνομα “South Gate Departures”. Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως πρόκειται για λογοπαίγνιο που αφορά τον προπονητή της ομάδας, Gareth Southgate, που δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον πάγκο της εθνικής μετά από το άκυρο που έφαγε το όνειρο της Αγγλίας να κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο. 

Δες το τρολάρισμα εδώ: 

https://twitter.com/hashtag/NothingToDeclare?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw