Λίγο πριν πεθάνει, ο Στίβεν Χόκινγκ έκανε μια επιστημονική μελέτη η οποία, βέβαια, δημοσιεύτηκε μετά θάνατον και αφορούσε -τι άλλο;- τις μαύρες τρύπες και τι συμβαίνει όταν ένα αντικείμενο πέφτει μέσα σε αυτές. Ο θεωρητικός φυσικός, μάλιστα, είχε μιλήσει συγκεκριμένα για την μαύρη τρύπα στα Τρίκαλα και πριν περάσουμε και επίσημα στο 2023, επιβεβαιώθηκε. Εντάξει, ίσως δεν μίλησε για την μαύρη τρύπα στα Τρίκαλα, αλλά θα ήταν μια ωραία ιστορία, έτσι δεν είναι;

Και θα ήταν μια ωραία ιστορία γιατί όντως εμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο στα αγαπημένα μας Τρίκαλα αλλά όχι έτσι όπως το φαντάζεστε αφού το περιστατικό μοιάζει περισσότερο με το γνωστό «άνοιξε η γη να με καταπιεί». Αν είστε και εσείς αργόσχολοι ή δεν έχετε φίλους, σίγουρα θα έχετε δει τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου στις οποίες φαίνεται ένα αγροτικό αυτοκίνητο να έχει πέσει σε μια μεγάλη λακκούβα, που δημιουργήθηκε όταν ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο υποχώρησε. 

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ότι όχι, δεν βρέθηκαν εκεί οι δημιουργοί του Dark ώστε να κρατήσουν σημειώσεις και να κλέψουν λίγη από την ελληνική μαγεία που θα μπορούσε κάλιστα να βρεθεί στη νούμερο ένα θέση του Netflix.

Σύμφωνα με το trikalanews, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σάββατου επί των οδών Νικοτσαρά και Αθανασίου Διάκου στα Μανάβικα, όταν ο οδηγός του αγροτικού βρισκόταν εν κινήσει και ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.  Ελπίζουμε τουλάχιστον ο οδηγός να είχε πιει καφέ και να μην ταλαιπωρήθηκε.

Το αυτοκίνητο ήταν από την εταιρεία που εκτελεί έργα φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και ο οδηγός, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Την ίδια ώρα, επενέβη άμεσα και η ΔΕΥΑΤ καθώς το οδόστρωμα υποχώρησε αρκετά και δημιουργήθηκε μεγάλη ζημιά στον αγωγό ομβρίων. Το αρμόδιο συνεργείο ανέλαβε την αποκατάσταση της ζημιάς αλλά, μεταξύ μας, η ζημία έχει ήδη γίνει αφού αυτός ο μύθος της μαύρης τρύπας θα ακολουθεί από εδώ και πέρα τα Τρίκαλα.