Ένα ηλιόλουστο παραθαλάσσιο θέρετρο με το όνομα White Lotus στη Σικελία, είναι το τέλειο σκηνικό για να πετάξετε όλα τα βάρη σας — και πολλοί άνδρες χαρακτήρες της σειρές το έκαναν, κυριολεκτικά. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Κάμερον (τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Θίο Τζέιμς) ξεγυμνώνεται μπροστά στην Χάρπερ (θεάρα Ομπρεϊ Πλάζα), δείχνοντας με περηφάνεια το πέος του. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Τζίμι Φάλον , επιβεβαίωσε ότι φορούσε πράγματι προσθετικό πέος για τη γυμνή σκηνή – μια αισθητική επιλογή του σκηνοθέτη Μάικ Γουάιτ.

https://t.co/EKIYJJHkNt

Μας θύμισε το αντίστοιχο του Τόμι στην σειρά “Pam & Tommy”. H δεύτερη σεζόν έχει το ίδιο θέμα με την πρώτη (προβλήματα πλουσίων) σε νέο περιβάλλον (έχουμε ήδη ψάξει δωμάτια σε όλα τα χωριά της Σικελίας και βρήκαμε που να φάμε παγωτό στο Παλέρμο). Δεν θα κάνουμε spoilers, γιατί δεν έχει καν τελειώσει. Το πρώτο επεισόδιο του White Lotus 2 ξεκινά ξανά με μια στιγμή προαναγγελίας, με ένα άγνωστο σώμα που επιπλέει στην παραλία ενός ειδυλλιακού παραθαλάσσιου θέρετρου. Αυτό εισάγει μυστήριο στην ιστορία — όχι ένα μυστήριο δολοφονίας, απαραιτήτως, αφού δεν ξέρουμε αν μιλάμε για δολοφονία. Οι καλεσμένοι φτάνουν με βάρκα – ένα κλασικό κλισέ στη σειρά που θα έχει και τρίτο κύκλο- επιτρέποντάς μας να συναντήσουμε τους χαρακτήρες (και πιθανούς υπόπτους) ταυτόχρονα.

https://t.co/mB63MVuJ0Q

Οι χαρακτήρες στη δεύτερη σεζόν δεν κάνουν διακοπές για να τα βρουν με τον εαυτό τους αλλά γιατί θέλουν να τα βρουν με άλλους. Έχει πολλές σκηνές σεξ. Σε κάθε επεισόδιο. Επίσης, οι σεναριογράφοι πετσοκόβουν το μύθο του τέλειου ζευγαριού. Και της μονογαμίας. Ένα αθώο spoiler: Οι γυναικείου χαρακτήρες είναι πολύ πιο συναρπαστικοί από τους ανδρικούς που παρουσιάζονται ως λούζερς. Λιγότερο αθώο spoiler: πάρα πολύ στερεοτυπική απεικόνιση των Ιταλών του Νότου.

https://twitter.com/hashtag/TheWhiteLotus?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Σχεδόν ετεροντροπιαστική στιγμή για το HBO. Πώς τρολάρεις ως δημιουργός την αποιοκρατική νοοτροπία των πλουσίων όταν βάζεις τις γιαγιάδες του ιταλικού Νότου να μην έχουν καν τα δικά τους δόντια; Το μεγαλύτερο spoiler; Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία . Δεν θα βρείτε πολλά αιχμηρά και σχόλια για τις κοινωνικές τάξεις και τον αιώνιο πόλεμο μεταξύ των φύλων. Οι χαρακτήρες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μιλώντας για σχέσεις, για την εμπιστοσύνη και τη ζήλια και την απιστία και την επιθυμία. Και σε αυτή τη σεζόν κάποιος έχει πρόβλημα με το πορνό. 

https://twitter.com/hashtag/whitelotus?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τι πρέπει να προσέξετε στη δεύτερη, και πιστεύουμε καλύτερη σεζόν; Όταν ένας χαρακτήρας λέει μια φράση όπως, “Σας παρακαλώ, μην με κάνετε να το μετανιώσω αυτό”, στο θέρετρο του “The White Lotus”, φαίνεται σαν μια προειδοποίηση ότι τελικά θα το κάνει. Πάρα πολύ ωραία θα περάσετε αν το δείτε. Τζένιφερ Κούλιτζ, είσαι ίνδαλμα