Μου αρέσουν υπερβολικά τα Χριστούγεννα. Αυτή την περίοδο γυρίζω πάντα στο παρελθόν και σκέφτομαι τις στιγμές που ήμουν μικρός, τότε που άφηνα και εγώ ένα μπισκότο δίπλα στο στολισμένο δέντρο, εκεί που το πρωί, έβλεπα τους κόπους ενός ολόκληρου χρόνου (ναι, ήμουν καλό παιδί) να ανταμείβονται με δώρα. Από τότε δεν έχουν αλλάξει πολλά, αν εξαιρέσουμε ότι έχω βρει διάφορους τρόπους να μετριάζω την πλήξη που μου προκαλούν τα γιορτινά τραπέζια. Μην με παρεξηγείτε, θα σας εξηγήσω.

Το να μεγαλώνεις έχει πολλά καλά: καταστρώνεις σχέδια επιβίωσης για τις βαρετές γιορτινές ημέρες και δεν αισθάνεσαι ενοχές. Με συγχωρείτε, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο την ίδια ιστορία από τον γαμπρό του θείου μου. Έτσι, μόλις αφήνει το πιρούνι του κάτω και ετοιμάζεται να μοιραστεί μαζί μας την ιστορία, εμφανίζεται ως δια μαγείας στην παλάμη μου το Samsung Galaxy Z Fold4.

Το παραδέχομαι. Παίζω τα αγαπημένα μου παιχνίδια όσο γελάει με τα ίδια του αστεία και δεν μπορεί να συγκρατήσει στο στόμα του το νερό που ήπιε για να καθαρίσει τον λαιμό του. Ευτυχώς, δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, το Samsung Galaxy Z Fold4 είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές γλυκού νερού και έτσι αφοσιώνομαι στις αποστολές μου στην 7,6 ιντσών οθόνη μου. Τα Χριστούγεννα, άλλωστε, φημίζονται για το gaming.

Για να καταλάβετε πόσο καλά προετοιμασμένος είμαι για τα φετινά γιορτινά τραπέζια, στο περίφημο σχέδιο επιβίωσής μου, υπάρχουν plan b σε περίπτωση που εκτός από τον γαμπρό του θείου μου, καθίσει δίπλα μου η φίλη της μητέρας μου η οποία μιλάει ακατάπαυστα για το πόσο ενθουσιάστηκε με την τελευταία σειρά που παρακολούθησε. Τι θα κάνω για να ξεφύγω; Είναι πολύ απλό, θα της δείξω το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra μου. Ναι, μου το έκανε δώρο η αδερφή μου αλλά και εγώ δεν την άφησα παραπονεμένη. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό αργότερα.

Για την ώρα, ακούστε πώς θα βάλω ένα τέλος στον υπέρμετρο ενθουσιασμό της για την τελευταία σειρά που παρακολούθησε με έναν νέο ενθουσιασμό, αυτό του να χρησιμοποιείς το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Μόλις της εξηγήσω ότι με το S Pen ζωγραφίζω και σχεδιάζω με ακρίβεια, θα κάνω μια παύση και θα της πω: “ναι Χριστίνα, εννοείται ότι βλέπω τις αγαπημένες μου σειρές στο τάμπλετ μου”. Αυτό ήταν, δεν θα με ενοχλήσει ξανά, θα την αφήσω να σκεφτεί πόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία θέασης της σειράς της με το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Και τώρα θα σας μιλήσω για τα δώρα των χριστουγέννων γιατί και εγώ, όπως και εσείς, θέλω οι επιλογές μου να είναι ουσιαστικές. Η αδερφή μου γνώριζε πολύ καλά ότι λιγουρευόμουν το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra όπως τον κουραμπιέ που βρίσκεται στην άκρη του τραπεζιού. Εγώ, από την άλλη, γνωρίζω πολύ καλά ότι λιγουρεύεται το Samsung Galaxy Z Flip4 (πακέτο με τα Samsung Galaxy Buds2 Pro) και -μαντέψτε- θα το βρει κάτω από το δέντρο.

Και την καταλαβαίνω απόλυτα καθώς είναι διακριτικό, διπλώνει και έχει αυτές τις ευέλικτες γωνίες για να τραβάει ομαδικές λήψεις, selfies και βίντεο από απίστευτες οπτικές γωνίες και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ακόμη και στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Τα Χριστούγεννα βγάζουμε πολλές φωτογραφίες, όλοι το ξέρουν αυτό. Οπότε είμαστε πάτσι.

Μιας και ανέφερα τις φωτογραφίες, υπάρχει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον οδηγό επιβίωσής μου με τον τίτλο Samsung Galaxy S22 Ultra όπου εμβαθύνω στην τέχνη της φωτογραφίας για όλους εσάς που βαριέστε αφόρητα τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι να βγάζετε εντυπωσιακές λήψεις από τις νυχτερινές σας περιπλανήσεις και να τις μοιράζεστε με τους ακόλουθούς σας στα social media.

Όλοι θέλουν να γίνουν influencers, παιδιά, δεν κρίνω. Με το Samsung Galaxy S22 Ultra ίσως τα καταφέρετε αφού μιλάμε για ένα επαγγελματικού επιπέδου κιτ που χωράει στο ένα χέρι. Υπάρχει ο μεγάλος αισθητήρας pixel που μεγεθύνει τα pixel για να υποδεχτεί περισσότερο φως, ενώ το Super Clear Glass περιορίζει τη λάμψη στον φακό και όλα αυτά για να βγαίνουν οι νυχτερινές φωτογραφίες και τα βίντεο καθαρά σαν να είναι ημέρα. Δείχνετε ένα μελομακάρονο με background την Ακρόπολη και φοβάστε μην βγει σκοτεινό; Όχι πια!

Και σε όσους υποστηρίζουν ότι από τα δώρα που κάνω ή προτείνω στους γύρω μου επωφελούμαι και εγώ, έχω να πω κάτι: Έχετε δίκιο. Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι το οικοσύστημα Samsung Galaxy, μέσα από τη σύνδεση των συσκευών (Samsung Galaxy Z Flip4, Samsung Galaxy Z Fold4, Samsung Galaxy S22 Series, Samsung Galaxy Tab S8 Series, Samsung Galaxy Watch5 series, Samsung Galaxy Buds2 Prο) προσφέρει λειτουργίες και δυνατότητες που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική. Αυτό το connectivity ανοίγει έναν νέο κόσμο στον οποίο μπορούμε να είμαστε πιο δημιουργικοί και σίγουρα καθόλου βαρετοί όπως ο γαμπρός του θείου μου.

Τώρα, με συγχωρείτε, αλλά σύμφωνα με το Galaxy Watch5 Pro μου, πρέπει να σας αφήσω. Ωραία παίξαμε τα παιχνίδια μας, ωραία φάγαμε, ωραία συζητήσαμε για τον οδηγό επιβίωσής μου, αλλά τα Χριστούγεννα φημίζονται επίσης για την αύξηση σπλαχνικού λίπους και έτσι θα ετοιμαστώ για την γυμναστική μου. Το smartwatch μου υποστηρίζει πάνω από 90 ασκήσεις και, σε αντίθεση με εμένα, δεν κουράζεται αφού σε λιγότερο από περίπου 30 λεπτά, μπορεί να φτάσει από το 0% στο 45% της φόρτισης. Αχ, μακάρι να τελείωνε αυτό το μαρτύριο των βαρετών γιορτινών τραπεζιών μέσα σε 30 λεπτά. 

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.