Στο πρώτο επεισόδιο μαθαίνουμε ότι ένας επιτυχημένος χήρος ψυχολόγος που δεν μιλάει και πολύ με τα παιδιά του αναλαμβάνει έναν καινούργιο ασθενή. Που φαίνεται λίγο περίεργος. Τελικά, είναι πολύ και όχι επειδή δεν βγάζει τα γυαλιά ηλίου του κατά τη διάρκεια των συνεδριών. Επειδή είναι ενήλικος άντρας που μένει με τη μάνα του και θέλει να σκοτώνει κόσμο για να αισθάνεται κάτι. Ο Σαμ, ο κατά συρροή δολοφόνος, έχει θέματα και θέλει θεραπεία. Είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος που θέλει να σταματήσει να δολοφονεί ανθρώπους – και στις προσπάθειές του να βελτιωθεί, γίνεται και απαγωγέας. Σκέφτηκε ότι ο πιο σωστός τρόπος να θεραπευτεί είναι να κλείσει τον ψυχοθεραπευτή στην υπόγα, να τον αλυσοδέσει και να κατεβαίνειόποτε γουστάρει να συζητάνε.

https://twitter.com/THElogic/status/1599261583192240128?ref_src=twsrc%5Etfw

10 επεισόδια υπάρχουν στο Disney + για να χάσετε κι εσείς το χρόνο σας. Ή αν έχετε θέματα ύπνου να βρείτε μια λύση. Πάρα πολύ βαρετά επεισόδια. Τόσο βαρετά που πιστεύεις ότι βλέπεις πάντα την ίδια σκηνή. Ο Δρ. Άλαν Στράους του Καρέλ τρώει με έναν δολοφόνο που στο διπλανό δωμάτιο κρύβει το επόμενο θύμα και του προσφέρει συμβουλές γιατί η ζωή του εξαρτάται από τη θεραπεία του. Σε ένα επεισόδιο θα μάθουμε ότι ο Άλαν θεωρεί ότι ο γάμος του γιου ήταν μια φονταμενταλιστική οπισθοδρόμηση γιατί παντρεύτηκε μια Ορθόδοξη Εβραία. Η θρησκεία του Άλαν δεν του παρέχει καμία πνευματική παρηγοριά. Πολιτιστικά και ιστορικά τον βασανίζει.

Πήραν τον άρχοντο της κωμωδίας και τον έβαλαν να προσπαθεί να ξεκλειδώσει κλειδαριά με πλαστικό πιρούνι. Γιατί; Κι, όχι, δεν είναι βαρετές οι σειρές που δείχνουν τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας, έχουμε δει το “In Treatment”. Είναι καθηλωτικές όταν ξέρεις πώς να τις κάνεις. Να την δείτε αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς τραύματα. Αν πάσχετε από κλειστοφοβία, μην μπέιτε στον κόπο να πατήσετε play. O Ντόναλ Γκλίσον είναι καταπληκτικός ως ψυχρό ψυχάκι που θέλει να ενσωματωθεί στην κοινωνία. Παίζει ρομποτικά κι αναρωτιόμαστε πώς κατάφερε να βρει μια δουλειά. Κανείς δεν κατάλαβε ότι κάτι πάει λάθος με τον Σαμ; Η μητέρα του γιατί δεν αντιδρά εφόσον γνωρίζει τι κάνει το παιδί της; Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί έγινε συνεργός του. Το τελευταίο επεισόδιο είναι το πιο ωραίο. Ειδικά η τελευταία σκηνή.

Η τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Joel Fields και Joseph Weisberg δεν θα γνωρίσει την δόξα των Americans. Παρότι γίνεται έντονα βίαιη, αιματοβαμμένη και σκοτεινή.