Προβοκάτορες, δεν είναι μυστικό. Όλοι έχουμε κάποιες σειρές στις οποίες επιστρέφουμε, σε συγκεκριμένα ή τυχαία επεισόδια, ξανά και ξανά. Δεν είναι ένοχες απολαύσεις, είναι ασφαλή μέρη για την ψυχούλα μας. Για μερικούς είναι τα Φιλαράκια, για άλλους το Κωνσταντίνου και Ελένης, για κάποιους άλλους πάλι, το The Office. 

Έχουμε άσχημα νέα για αυτούς τους τελευταίες. Πρώτα «σερβιρίστηκαν» σε εμάς. Δεν το πήραμε ψύχραιμα. Τέλος πάντων, θα γίνουμε πικροχάμπαρα και θα σας ενημερώσουμε πως η σειρά θα παραμείνει στο Netflix ως και την 31η Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα αποσυρθεί από Ελλάδα, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Τουρκία, Ελβετία, Τσεχία, Βέλγιο και Πολωνία. ΦΤΑΝΕΙ.

Το NBC, το οποίο έχει τα δικαιώματα της σειράς, έχει προαναγγείλει από το 2019 τη μεταφορά της στην πλατφόρμα Peacoock. Από το 2019, όταν ανακοινώθηκε η ετοιμασία της. 

Κακά νέα και για το Netflix, βέβαια, μιας και το 2020, το The Office αποτέλεσε την πιο δημοφιλή επιλογή ανάμεσα στους χρήστες στις ΗΠΑ, με 57,1 δισεκατομμύρια λεπτά streaming. Ακολουθούσαν το Grey’s Anatomy με 39,4 δισ. και το Criminal Minds με 35,3 δις, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail. 

Στο μεταξύ, Netflix αποχαιρετά το The Office. 

Εμείς: