Σιγά μωρέ, πώς κάνετε έτσι; Καλό θα τους κάνει λίγη γυμναστική, άλλωστε η καθιστική ζωή του γραφείου βλάπτει σοβαρά την υγεία, δεν διαβάζετε τις έρευνες που κυκλοφορούν από εδώ και από εκεί στο διαδίκτυο; Κρίμα, να τις διαβάσετε και μόλις το κάνετε, να πάρετε το μέρος του εργοδότη που έβαζε τα άτομα της εταιρείας του να κάνουν κάμψεις

Το σκηνικό αυτό έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, αλλά τώρα, ένας πρώην εργαζόμενος του εν λόγω εργοδότη, καταγγέλλει στην εκπομπή Live News ότι «εγώ τον άνθρωπο αυτόν δεν τον ήξερα προσωπικά. Τους έχω βοηθήσει πάρα πολύ, τα αυτοκίνητα ήταν σε άθλια κατάσταση, έκατσα τα μάζεψα εγώ ο ίδιος με προσωπική εργασία. Μας άφηνε απλήρωτους 2 μήνες 3 μήνες δεν έβαζε ας πούμε το επίδομα καλοκαιριού».

Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που δεν πληρώνει, θα αναρωτηθείτε και εντάξει, σας καταλαβαίνουμε. Αλλά. Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τουλάχιστον επτά και ίσως περισσότεροι είναι οι πρώην υπάλληλοι της εταιρίας παραγωγής χυμών που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με το στρατιωτικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει ο ιδιοκτήτης της, στέλνοντάς του εξώδικα για τα push ups και τα υπόλοιπα καψόνια. Τους έβριζε κιόλας, έτσι, γιατί είχε τη δύναμη.

«Έκανε καψόνια και μόνο εκπαίδευση δεν γινόταν. Εγώ δεν δέχτηκα να πάω να κάνω τα push ups στην Αθήνα, δηλαδή ο άνθρωπος είναι τόσο ακραίος, που γδύθηκε μπροστά στις κοπέλες υπαλλήλους, τάχα μου ότι άλλαζε μετά από την γυμναστική, έμεινε με το μποξεράκι, με το σορτσάκι. Τόσο βρισίδι σε υπαλλήλους κατά την διάρκεια του διαλόγου δεν έχω ξανακούσει.
 
Ακραίες καταστάσεις, τους έχει δημιουργήσει αυτό το αίσθημα του φόβου. Το ξέρετε ότι στο εργοστάσιο που έχει έβαζε τις κοπέλες, έβαζε τα κοριτσάκια που δουλεύουν εκεί 7 η ώρα να στήνονται και να βγάζουν φωτογραφίες και να του στέλνουν η μία δίπλα στην άλλη ότι είναι και δουλεύουνε» αναφέρει πρώην υπάλληλος.

Έχει κι άλλο η ιστορία, μην φεύγετε.
 
«Μας κάλεσε Δευτέρα, εμείς τους είχαμε δώσει περιθώριο μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή αν δεν μας πληρώσουν, φεύγουμε, και μας παίρνει το βράδυ και μας λέει αναβάλλεται για την άλλη Δευτέρα. Εμείς του λέμε δεν καθόμαστε φεύγουμε οικειοθελώς. Από ό, τι ακούω μας λέει κλέφτες, μας λέει ότι του χαλάμε τα αυτοκίνητα για να μην πληρώσει» αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενος.