Φαντάζεσαι να συναντάς τυχαία και να κάνεις small talk με κάποιον που λίγο καιρό αργότερα θα ήταν θρύλος; Οι παρακάτω τυπάδες το έζησαν. Βρήκαμε στο Bored Panda πέντε άβολες συναντήσεις που είχαν άνθρωποι τις διπλανής πόρτας με -κάτι παραπάνω από- διάσημα πρόσωπα και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε την αμηχανία. 

Tupac

“Πίσω στο 1996, έκανα διακοπές στο Cabo San Lucas. Ξύπνησα νωρίς το πρωί για να κάνω μια βόλτα και πήγα στο κέντρο, το οποίο ήταν σχεδόν ερημωμένο.

Περπατούσα έξω από μερικά διαφορετικά μπαρ και εστιατόρια, άκουσα μουσική να παίζει και ήμουν περίεργη να μάθω τι συμβαίνει, οπότε μπήκα μέσα στο κτίριο.

Όταν μπήκα μέσα, κοίταξα στο βάθος και είδα περίπου 20-30 πραγματικά όμορφες Αφροαμερικανές κυρίες ντυμένες στην πένα.

Τοτε, ένας άντρας έφυγε από το σημείο και μου χαμογέλασε και μου είπε “γεια”. Του απάντησα και εγώ γεια και τον ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει, με τη μουσική και τα κορίτσια… Είπε “γυρίζουμε ένα βίντεο για το MTV”. Του απάντησα πως αυτό ήταν υπέροχο και πως χαιρόμουν πολύ για την επιτυχία του. Μετά τον ρώτησα αν θα τον ενοχλούσε αν ρωτούσα το όνομά του. Μου είπε καθόλου.

Μου είπε το όνομά του, νόμιζα πως είπε 6-pack… Ντράπηκα και του παραδέχτηκα πως δεν μου ήταν οικεία η μουσική του. Είπε πως αυτό ήταν ΟΚ και τότε μου ευχήθηκε καλή τύχη και να περάσω όμορφα στις διακοπές μου. Και έφυγε.

Ήταν πολύ καλός και ευχάριστος. Κοιτάζοντας πίσω, με σκοτώνει που δεν μπορούσα να βγάλω μια σέλφι μαζί του γιατί δεν μου ήταν οικεία η μουσική του. Αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω τι ευχάριστη εμπειρία ήταν το να συζητάω μαζί του. Εύχομαι να ήταν ακόμα μαζί μας.

RIP Tupac”

Paul McCartney

“Δούλευα σε ένα κατάστημα με κάμερες στα νιάτα μου και κάποιος ήρθε να πάρει μια κάμερα που είχε επισκευαστεί. Ρώτησα το όνομά του. Ήταν ο Paul McCartney. Μου είπε το όνομά του πολύ ευγενικά. Ούτε ύφος ούτε τίποτα. τον συνάντησα μερικές φορές μετά από αυτό και δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από ένα ευγενικό, αυθεντικό άτομο.”

Courtney Love

“Ναι πράγματι, ήμουν σε ένα ΑΤΜ με μερικούς ανθρώπους μπροστά μου στη σειρά. Όταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο σταμάτησε πίσω μου. Βγαίνει μια τρομακτική κυρία με μεγάλα γυαλιά ηλίου. Κάπως πάει μπροστά στην ουρά και λέει «συγγνώμη, είμαι πολύ σημαντική και διάσημη, δεν έχετε πρόβλημα να πάω λίγο μπροστά». Κανείς δεν απάντησε και μερικοί την αγνόησαν παντελώς. Ήμουν προτελευταίος και έρχεται σε εμένα. Βγάζει τα γυαλιά της και λέει «φαίνεσαι gentleman, ξέρεις ποια είμαι, μπορώ να πάρω στα γρήγορα μερικά μετρητά…». Ευγενικά της απάντησα «δεν έχω ιδέα ποια είστε κυρία, αλλά δεν θα ήμουν  καθόλου gentleman αν σας άφηνα να περάσετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που περιμένουν υπομονετικά». Φεύγει εκνευρισμένη, ξαναμπαίνει στο πολυτελές αυτοκίνητο και μου σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο. Η κυρία πίσω μου με ρωτάει: «πώς νιώθεις που σου σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο η Courtney Love;”, της απάντησα «σαν gentleman».”

Sean Connery

“Ήμουν περίπου 18 χρονών και δούλευα σε ένα κατάστημα στο Carmel Ca. Αυτό πριν 30 χρόνια. Ένας τύπος φέρνει τα πράγματά του στον πάγκο. Ζήτησα την ταυτότητά του όταν μου έδωσε την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει και είπα ευχαριστώ. Μου είπε «δεν ξέρεις ποιος είμαι, έτσι;». Είπα «όχι, συγγνώμη». Διάβασα ξανά το όνομά του [στην κάρτα], Sean Connery, πήγα σπίτι και το είπα στη μαμά μου. Φρίκαρε. Ήταν το crush της. Δεν είχα ιδέα! Ήταν ωραίος για την ηλικία του πάντως.” 

Mick Jagger 

“Πήγαινα για κούρεμα σε ένα χωριό στη Santa Barbara. Η κοπέλα που μου κόβει τα μαλλιά κατάγεται από το Μεξικό και είναι προφανές ότι δεν έχει ακούσει ποτέ ροκ μουσική. Μου είπε ότι ένας άντρας είχε έρθει να κουρευτεί. Ήταν πολύ καλός είπε. Αφού πλήρωσε, πήγε έξω και επέστρεψε με μια κιθάρα. Άρχισε να της τραγουδάει. Αφού έφυγε, δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί έγινε τόσος χαμός για εκείνον. Συνάδελφός της τη ρώτησε αν ήξερε ποιος ήταν. Με τη βαριά προφορά της είπε ότι της είπαν ότι ήταν κάποιος πολύ διάσημος. «Το όνομά του είναι Mick Yagger». Προφανώς, εννοούσε Mick Jagger. Είπε πως ντράπηκε πολύ που της τραγούδησε μπροστά στους συνεργάτες της. Δεν τη ρώτησε αν ήξερε ποιος ήταν αλλά νομίζω μπόρεσε να καταλάβει πως δεν τον ήξερε, και μάλλον ήταν μια σπάνια στιγμή για εκείνον”.