Το παν σε αυτή τη ζωή είναι να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, σωστά; Όταν γίνεται αυτό, αισθάνεσαι το πιο τυχερό άτομο στον κόσμο. Και είναι λογικό, πάει να πει  ότι οι πιθανότητες να σου συμβεί κάτι καλό, αυξάνονται. Οπότε, το σημαντικό είναι να έχεις καλή διαίσθηση και να φερθείς ώριμα την κατάλληλη στιγμή, όταν είναι να κάνεις την κίνηση. Όλα είναι θέμα συγχρονισμού. Ο τέλειος συγχρονισμός με τις συνθήκες γύρω σου, ναι, αυτός είναι το παν.

Ο σωστός συγχρονισμός, για παράδειγμα, μπορεί να γίνει το μυστικό της επιτυχίας για την επιχείρησή σας. Επίσης, μπορεί να είναι το κλειδί της τέλειας (αν υπάρχει τέλεια) προσωπική σχέση, σαν αυτές που βλέπετε στις ταινίες και βάζετε τα κλάματα τρώγοντας παγωτό με κριτσίνια στην πρώτη ώρα και πατατάκια με σοκολάτα στη δεύτερη. Όλοι έχουμε κάνει διατροφικά εγκλήματα, μην το αρνείστε. 

Σας έχουμε όμως ένα κακό νέο. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, είναι πολύ δύσκολο να πετύχετε το σωστό timing. Τι γίνεται όμως όταν το τέλειο timing εμφανίζεται για εντελώς άκυρους λόγους που σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθά στη ζωή σας; Τότε, έχετε το τέλειο κλικ, αυτό γίνεται. Δεν το λέτε και λίγο.

Τι εννοούμε; Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε. Όχι, δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία, απλώς η μοίρα, οι πιθανότητες, η παράξενη τούμπα που έκαναν οι πρωταγωνιστές, μας χάρισαν αυτά τα διαμαντάκια.

Κάτι από GoT μας θυμίζει

Κάτι δεν πάει καλά εδώ

Κάποιος είχε μια δύσκολη μέρα

Εμείς οι δυο σαν ένα

Όταν κατακτάς την κορυφή στην κυριολεξία

Εμείς οι δυο σαν ένα, vol.2

Τι μπίρα, τι μαλλί, το ίδιο είναι.