Eίναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στον κόσμο και γενικότερα ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους που κατοικούν στον πλανήτη Γη. Και είναι λογικό. Ο Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος έγινε γνωστός ως The Rock, είναι αυτό που λέμε “Αμερικανός με τα όλα του” καθώς το lifestyle του και το “no pain no gain” που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση, πουλάει. Η ιστορία του, άλλωστε, αυτό το “ανέβηκα στην κορυφή ενώ ήμουν ένα τίποτα”, είναι ο ορισμός του αμερικανικού ονείρου.

Ο The Rock, όπως σίγουρα θα θυμάστε, έγινε γνωστός μέσω της επαγγελματικής θεατρινίστικης πάλης στο WWE. Πόσα βράδια περάσατε στο κανάλι Magic, ε;  Μετά την εξωφρενικά καλή του παρουσία στο WWE, όμως, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Και εκεί τα κατάφερε. Ο Τζόνσον σημείωσε και σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Χόλιγουντ και πλέον είναι ένα από τα βαριά ονόματα. Όταν όμως είσαι από τα βαριά ονόματα, θα αποκτήσεις και εχθρούς.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Στο επεισόδιο 1905 του podcast Joe Rogan Experience, ο Ρόγκαν κάλεσε τον Τζόνσον να ξεκαθαρίσει για το αν έχει προβεί στη χρήση απαγορευμένων ουσιών, αυτές τις ντόπες, τα στεροειδή, αυτά που σε φουσκώνουν. Αν είναι δυνατόν, δεν καταλαβαίνουμε πώς τους πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό. 

Εμείς, από τις φωτογραφίες και μόνο, πιστεύαμε ότι κοιμάται σωστά, τρώει ακόμα σωστότερα και άντε, στη χειρότερη να πίνει κάμια πρωτεΐνη. Μέχρι εκεί, τα όσα υπονοεί ο Τζο Ρόγκαν στο podcast του μας έριξε από τα σύννεφα. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZpE8jF9vXgY