Η Έφη Σαρρή δεν φαίνεται για βαρετό άτομο. Ούτε για μια γυναίκα που παίρνει τον εαυτό της σοβαρά. Για κάποιους είναι ένα καλτ είδωλο. Γι’ άλλους,  μια περσόνα που κάποτε έβλεπες στις μεγάλες πίστες και τώρα στα show του Κοκλώνη. Πολλά γνωρίζουμε ήδη για τις μέρες και τις νύχτες της Σαρρή και τώρα μάθαμε το τελετουργικό της κηδείας της. Σε μια πολύ σημαντική συζήτηση μιας πρωινής εκπομπής (Breakfast@Star) μίλησε στη στήλη της δημοσιογράφου Φωτεινής Ψυχίδου ως γνήσιο τρολ και έκανε και σεξιστικό σχόλιο για την εμφάνιση τραγουδίστριας που μάλλον δεν συμπαθεί. Εμείς μιλάμε ακόμη για το Meta και η Σαρρή είναι σε κουβέντα για το after life κι ανοίγει μπίφ. 

Η Έφη Σαρρή ανέφερε: “Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το “Γυμνός μες στην Ελλάδα” πρώτο βέβαια, το “Τι είχαμε, τι χάσαμε” και άλλα”. 

Το μπιφάκι: “Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον”. Αχρείαστο σχόλιο και κρίμα που θεωρούν ενήλικες άνθρωποι ότι είναι πρέπον σε μια τηλεοπτική εκπομπή να χασκογελούν σχολιάζοντας τις πλαστικές επεμβάσεις μιας γυναίκας. Παλιακό τηλεοπτικό προϊόν που προάγει τον κιτρινισμό και πουλάει “κλειδαρότρυπα”. 

Με ένα γρήγορο γκουκλάρισμα βλέπουμε ότι η Έφη Σαρρή έχει μια ροπή στα fake news. “Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πιστεύανε όλοι. Έχω πει πάρα πολλά ψέματα που τα έχετε πιστέψει όλα. Λέω μόνο ψέματα” δήλωνε ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και φυσικά τις αμίμητες δηλώσεις της πέρυσι σε άλλη μια σημαντική συνέντευξη στην εκπομπή που κανείς δεν θυμάται πλέον «Τι λες τώρα»:  “Ανάμεσα στο σεξ, τον ύπνο και το φαγητό πρώτο βάζω τον… ύπνο βέβαια! Τελευταίο το σεξ! Μην το κάνετε, σας το λέω, θα χάσετε χρόνια από την ζωή σας. Έτσι θεωρώ. Έχω να κάνω σεξ πάρα πολλά χρόνια, έχω ξεχάσει, έχω χάσει το μέτρημα”, είπε τότε. Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν κάνετε νούμερα στις lifestyle εκπομπές. Να καλέσουμε έναν επιστήμονα πυρηνικής φυσικής να σας δώσει την απάντηση.