Για κάθε παιδί, η κατανόηση του τι κάνουν οι γονείς σας για τα προς το ζην μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο ζήτημα. Τα περισσότερα μικρά παιδιά που έχουν επισκεφθεί τους γονείς τους στο χώρο εργασίας τους πιστεύουν ότι δουλεύουν σε ένα γραφείο. 

https://twitter.com/johnkrasinski?ref_src=twsrc%5Etfw

Και τα παιδιά του Τζον Κρασίνσκι πιστεύουν ότι εργάζεται ως λογιστής σε ένα γραφείο χάρη στον ρόλο του στο “The Office“. Ο Κρασίνσκι διηγήθηκε στην εκπομπή μια πρόσφατη ιστοία κατά την οποία ένα από τα παιδιά του τον ρώτησε: “Λοιπόν, τι συμβαίνει με αυτό το Office;” από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. Είπε ότι η σύζυγός του, Έμιλι Μπλαντ, τον ενθάρρυνε να δείξει στα παιδιά το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Η εξάχρονη κόρη του Κρασίνσκι, Βάιολετ, δεν πίστευε ότι έπαιζε τον Τζιμ Χάλπερτ. Έτσι, γνωρίζοντας ότι η μαμά τους είναι μια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου, η Χέιζελ και η Βάιολετ προφανώς δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένες με τη δουλειά του μπαμπά τους – δηλαδή το The Office.

https://t.co/ysl3rfzB1S

Είπε στον Κολμπέρ ότι παρακολούθησε άλλα δύο επεισόδια λέγοντας “αυτός δεν είσαι εσύ. Ο τύπος μοιάζει πολύ με εσένα, όμως”. Και συνέχισε να τρολάρει τον εαυτό του λέγοντας ότι οι κόρες του πιστεύουν ότι η Μαίρη Πόππινς παντρεύτηκε τον λογιστή της. Εξήγησε ότι όταν οι θαυμαστές τον πλησιάζουν στο δρόμο και λένε ότι τον γνωρίζουν από το “The Office“, αυτό προκαλεί σύγχυση στα παιδιά του γιατί δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι δεν μιλούν για τον πραγματικό χώρο εργασίας του. Κι εξαιτίας τέτοιων περιστατικών, ο ηθοποιός είπε ότι τα παιδιά του είναι πλέον πεπεισμένα ότι δουλεύει 9 με 5 σε ένα γραφείο και ότι η μαμά τους, μια σταρ του σινεμά, πήρε την απόφαση να τακτοποιηθεί με έναν κανονικό άντρα.