“Θα στάξετε”, μας έλεγαν και μάλλον εξακολουθούν να λένε στον στρατό οι τίμιοι καραβανάδες που, προφανώς, δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στην ζωή τους. Αλλά έτσι είναι αυτοί οι άνθρωποι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τους αρέσει να επιβάλλονται, να λένε τις εξυπνάδες τους, να τεστάρουν την υπομονή σου αλλά και την αντοχή σου. Τι, δεν σας είπαν ποτέ “πέσε” εννοώντας να κάνετε push ups; Αν όχι, μην ανησυχείτε, υπάρχει μια εταιρεία που την έχει δει ελληνικός στρατός και μπορεί να σας προσφέρει αυτή την εμπειρία. 

Ένας εργοδότης-καραβανάς-ΕΠΟΠ λοιπόν, επέβαλε πειθαρχία στρατού στους εργαζομένους σύμφωνα με πληροφορίες βασισμένες σε μαρτυρίες και καταγγελίες. Όπως μας έγινε γνωστό, ο εν λόγω επιχειρηματίας απαιτούσε  από όλους τους υπαλλήλους του να παίρνουν κάμψεις, push ups που λένε και οι ιμπεριαλιστές. 

Μάλιστα, λέγεται ότι ο εν λόγω εργοδότης που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα, έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά. Πολύ καλά μας φαίνεται ο τύπος, μην τον πάτε σε κάποιον ειδικό, τζάμπα τα χρήματα. 
Όπως όλα δείχνουν, οι πρακτικές του επιχειρηματία ήταν πέρα για πέρα ασυνήθιστες αφού λέγεται ότι είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα. Εντάξει, πείτε την αλήθεια, γελάσατε και εσείς λίγο με αυτό. 

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι (από τα 70-80 άτομα που ήταν στην εταιρεία), αποχώρησαν, όπως αναφέρει το Mega. Επίσης, λέγεται ότι υπήρξαν άλλοι εργαζόμενοι και στελέχη που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα. Τι έγινε παιδιά, δεν αντέχετε λίγη γυμναστική;