Η Adele ρίχνει άκυρο στα φίλτρα του Instagram σε μια αυθόρμητη viral στιγμή

"Τι έκανες στο πρόσωπό μου;", ρωτά θαυμάστρια σοκαρισμένη με τη φιλτραρισμένη εκδοχή της.

Η Adele ρίχνει άκυρο στα φίλτρα του Instagram σε μια αυθόρμητη viral στιγμή

"Τι έκανες στο πρόσωπό μου;", ρωτά θαυμάστρια σοκαρισμένη με τη φιλτραρισμένη εκδοχή της.


Από viral που να αξίζουν, δεν έχει πολλά να δώσει η ανθρωπότητα μετά το Internet, αλλά σίγουρα αυτό της Adele να τα βάζει με τα φίλτρα σε μια εντελώς αυθόρμητη στιγμή, είναι από εκείνα στα οποία μάλλον θα ανατρέχουμε σε στιγμές μανιώδους αναζήτησης λίγης αυθεντικότητας. Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο η τραγουδίστρια φρικάρει κυριολεκτικά με το πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπό της ένα φίλτρο, μέσα από το κινητό -εμφανώς συγκινημένης- θαυμάστριάς της. 

Η Adele παθαίνει σοκ με τη φιλτραρισμένη εκδοχή του προσώπου της, και πέρα από το γέλιο που προκαλεί, καταφέρνει να περάσει και ένα σημαντικό μήνυμα, μέσα από το χιούμορ, για το πόσο προβληματική έχει καταλήξει αυτή η αυτοματοποιημένη, πλέον, απόφασή μας να περνάμε τις “φάτσες” μας μέσα από τα φίλτρα για να τα ποστάρουμε στα social media. 

Στο πλαίσιο των εμφανίσεών της αυτή την περίοδο στο Las Vegas, η Adele πλησίασε μια από τις παρευρισκόμενες στο Colosseum στο Ceasars Palace, θαυμάστριές της, η κοπέλα θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί της. Ανοίγοντας την κάμερα των selfies, η Adele παρατήρησε στην οθόνη, προφανώς, πως φαίνεται παντελώς διαφορετική. Από το χρώμα του δέρματός της μέχρι το μέγεθος των χειλιών της και το σχήμα της μύτης της. Υποθέτουμε πως αυτό είναι το ζητούμενο με τα φίλτρα, ωστόσο η Adele δεν ψήθηκε. 

“Θεέ μου, τι έκανες στο πρόσωπό μου;”, φαίνεται να λέει σοκαρισμένη. “Βγάλε αυτό το φίλτρο από το πρόσωπό μου”, συνέχιζε, φεύγοντας για λίγο από την κάμερα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, απευθυνόμενη στη θαυμάστρια, τη ρώτησε γιατί χρησιμοποιεί τέτοια φίλτρα, καταλήγοντας σε μια μεγάλη, αντικειμενική αλήθεια: “Δεν μοιάζουμε έτσι αγάπη μου”. Τρου στόρι. 

Δες το viral video εδώ: 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα