Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης δέχεται καθημερινά διάφορες περίεργες κλήσεις, σίγουρα όμως πρώτη φορά χρειάστηκε να επέμβει και να βοηθήσει μια νεαρή κοπέλα που σφήνωσε σε κούνια παιδικής χαράς. Και κάπου εδώ, αναγκαστικά, μας έρχονται στο μυαλό διάφορες “προφητείες” όπως “το 2022 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα”

Ιπτάμενο αυτοκίνητο μπορεί να μην έχει οδηγήσει ακόμα ο κύριος Μάριος που ζει στον από κάτω όροφο, είχε την τιμή όμως να δει ένα βίντεο στο TikTok που, δυστυχώς, έγινε viral. Αχ αυτή η νέα γενιά, χρησιμοποιεί ακόμα και τις ατυχίες της για να γίνει διάσημη. Αλήθεια, όμως, ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε;

Το περιστατικό συνέβη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν η κοπέλα επισκέφθηκε την παιδική χαρά με την παρέα της και έκατσε σε μια κούνια, μία βρεφική κούνια, κάτι που μετάνιωσε όταν κατάλαβε ότι έχει σφηνώσει. 

Η 19χρονη κοπέλα κόλλησε στην κούνια και αφού μάταια προσπαθούσε με τις φίλες της να απεγκλωβιστεί, κάλεσαν τους πυροσβέστες, οι οποίοι χρειάστηκε να κόψουν με πριόνι σε κομμάτια την κούνια για να την απελευθερώσουν. Τι να κάνουν και αυτοί, αφού είναι η δουλειά τους. Η κοπέλα μάλιστα, έμεινε αρκετή ώρα κολλημένη μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει. Έτσι, είχε την εξαιρετική ιδέα να βάλει τη φίλη της να την τραβήξει βίντεο.

Μάταια κοιτάζετε αυτή τη στιγμή για ιπτάμενα αυτοκίνητα στον ουρανό, πάντως, πιο πιθανό είναι να δείτε τους νεανίες να κρέμονται από δέντρα.

@mariam1.1.5

#μπεςφοργιουγαμω #foryou #foru #foryourpage #viral #viralvideo #κωμικοβιντεο @eirini_di @maria @Παναγιωτα Τριανταφυλ #γελαστε

♬ πρωτότυπος ήχος – ???????????????????? ????????????????????????