Δηλαδή εδώ φτάσαμε; Έτσι έχουμε μάθει εδώ στην Ελλάδα μας; Να μην μπορούμε να παρκάρουμε όπου θέλουμε ό,τι ώρα θέλουμε; Οι παλιές μας συνήθειες χάνονται μέσα στο χρόνο αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι που κρατούν ακόμα ψηλά τη σημαία του “έτσι μου αρέσει” και δίνουν απαντήσεις σε όσους θίγονται για ένα αθώο παρκάρισμα. Γιατί αυτό έγινε χθες το βράδυ, κάποιοι θίχτηκαν και είπαν να γίνουν viral. Όλα για τα social media γίνονται. 

Πάνε που λέτε κάτι αντράκια και σηκώνουν ένα αυτοκίνητο για να περάσει το τραμ. Λες και ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχει ψυχή, λες και όλα τα άτομα μέσα στο τραμ είχαν σοβαρές δουλειές. Απαράδεκτοι. Τι να κάνει δηλαδή ο άνθρωπος, να πάει να παρκάρει στο Παγκράτι;

Αυτή δεν είναι η Αθήνα μας. Εμείς έχουμε συνηθίσει να αφήνουμε το ΙΧ μας όπου μας βολεύει και να μας κορνάρουν για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να τα μετακινήσουμε. Οι νέοι στις μέρες μας όμως δεν έχουν υπομονή, αμέσως να κάνουν την ποζεριά τους. Κι άλλο λίγο και θα το έκαναν story στο Instagram.

Για παράδειγμα, ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με ένα αυτοκίνητο να έχει παρκάρει σε σημείο που να εμποδίζει τη διέλευση συρμού του τραμ στη στάση Νέος Κόσμος. Ακούστε τώρα τι έκαναν. Οι επιβάτες του τραμ κατέβηκαν και σήκωσαν στα χέρια το αυτοκίνητο προκειμένου να το μετακινήσουν και να μπορέσει να περάσει ο συρμός. Τουλάχιστον αστείοι.

Σε λίγο θα καλέσουν και την τροχαία από τα γωνιακά καφέ με τα αφράτα σάντουιτς να κάνουν τη δουλειά.