Δεν θα μιλήσουμε για τα ηθικά διλήμματα που προκαλεί το Κατάρ. Ούτε το πόσοι το βλέπουν στα “κρυφά” ή πόσοι δεν το βλέπουν καθόλου, φλεξάροντας ηθική ανωτερότητα. Για μια WTF ειδησούλα θα μιλήσουμε. Για έναν TikToker που δηλώνει πως επιστρέφει από το μέλλον (έχει σταματήσει να είναι έστω πρωτότυπο πλέον) και σποϊλάρει τον νικητή του φετινού Μουντιάλ. Όπως καταλαβαίνετε, ο τύπος το παρακολουθεί χωρίς καμία αγωνία.

Ο τύπος, λοιπόν, ισχυρίζεται πως έρχεται από το μέλλον και γνωρίζει πολύ καλά ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ. Το όνομά του το κάνει σαφές: “ταξιδιώτης του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο” και είναι ένας από όλους αυτούς τους χρήστες της πλατφόρμας που δηλώνουν πως μεταφέρονται στο μέλλον με τεράστια ευκολία. Αυτό, βέβαια, που τον διαφοροποιεί από τους συναδέλφους του είναι πως έχει πέσει μέσα αρκετές φορές. Όπως για παράδειγμα πέρσι, με το τελικό σκορ της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2021. Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ότι προέβλεψε με επιτυχία και τη νίκη της Αγγλίας 4-0 εναντίον της Ουκρανίας, στην ίδια διοργάνωση.

Τι έχει να πει για το φετινό Μουντιάλ; Με το κλιπ που ανέβασε -υποτίθεται από τον ίδιο τον φετινό τελικό- φαίνεται πως είναι σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου από τη Βραζιλία. Είναι σίγουρος γιατί υποστηρίζει πως το είδε με τα μάτια του. Στο βίντεό του προβάλλει ποδοσφαιριστές και οπαδούς από τη Βραζιλία να πανηγυρίζουν την τεράστια νίκη. “Η Βραζιλία μόλις κέριδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022”, γράφει στο βίντεο.

Ναι, προφανώς δεν έχει χάσει όλη ανθρωπότητα το μυαλό της. Δεν γίνεται πιστευτό το spoiler και όσα υποστηρίζει ο TikToker. Ωστόσο, κάποιοι με σχόλιά του, επιμένουν πως ο TikToker έχει πέσει μέσα σε παλαιότερες προβλέψεις του και αναρωτιούνται “φαντάζεστε να έχει δίκιο πάλι;”.

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up – worldcup time traveller