Δεν χρειάζεται να είσαι από τα άτομα που το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις ξυπνήσουν, είναι να γεμίσουν το χώρο με μπάσα και ρίμες. Δεν χρειάζεται επίσης να είσαι από αυτούς που φορούν το φούτερ τους, ένα φαρδύ παντελόνι και ξημεροβραδιάζονται σε μία πλατεία. Είναι κάπως στερεοτυπικό, δε νομίζετε; Οπότε όχι, δεν χρειάζεται να ακούς σκληρό ραπ για να εκτιμήσεις το ταλέντο του Bloody Hawk και γενικότερα της νέας γενιάς μουσικών που προσπαθούν και τελικά καταφέρνουν να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Ο Bloody Hawk όμως είναι μια κατηγορία από μόνος του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά και συνηθίζει να αγγίζει θέματα που, άλλοι ράπερς, δεν αγγίζουν μην τυχόν και δημιουργήσουν ρωγμές στις σχέσεις τους με το κοινό. 

Το τελευταίο “χτύπημα” του Bloody Hawk έγινε μόλις χθες (28/11) με το κομμάτι Hater και από τον τίτλο μπορείτε να καταλάβετε πού απευθύνεται. Γιατί, μεταξύ μας, κάποιος έπρεπε να το πει και να αναλύσει με τον τρόπου του την συμπεριφορά των ανθρώπων που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους και την περνούν μπροστά από μια οθόνη, γράφοντας χωρίς ουσιαστικό λόγο κακές κριτικές και γενικότερα άσχημα λόγια.

“Δέκα λεπτά μου έχει πάρει να βρω τον τρόπο να συνέλθω ύστερα απ’ αυτό. Χέρια στο πρόσωπο, φώτα κλειστά στο σαλόνι κι εγώ να απορώ. Πως γίνεται κάποιος τελείως άγνωστος σ’ εμένα να έχει για μένα στο νου του κακό;”, λέει σε ένα σημείο και ύστερα αρχίζει το πάρτι, με ένα ύφος αρκετά επιθετικό, όπως ακριβώς είναι και των haters. To κομμάτι αυτό, λοιπόν, είναι η απάντηση σε εκείνους και όχι, όπως είπαμε και στην αρχή, δεν χρειάζεται να ακούς το συγκεκριμένο είδος για να ταυτιστείς.

Το νέο single με τον τίτλο Hater κυκλοφόρησε από την Minos EMI και την παραγωγή υπογράφει ο Mateos Nps.