Πολλοί σταρ του Χόλιγουντ ξεκίνησαν την καριέρα τους σε νεαρή ηλικία. Για παράδειγμα, η ταινία Léon άνοιξε το δρόμο για τη Νάταλι Πόρτμαν στον κόσμο του κινηματογράφου και η 12χρονη Κίρστεν Ντανστ, από την Συνέντευξη με έναν Βρυκόλακα κέρδισε από νωρίς την ταμπέλα του μεγάλου αστεριού που σύντομα θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Το έκανε.

Υπάρχουν όμως πολλές ακόμα γυναίκες από τον χώρο της υποκριτικής (Σκάρλετ Γιόχανσον, είσαι ειδική περίπτωση) που γνώρισαν από υπερβολικά νωρίς τη φήμη και φυσικά την πίεση από τα ΜΜΕ, κάτι που, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτο στη βιομηχανία του θεάματος. Θέλοντας με τη σειρά μας να δούμε πόσες τελικά συνέχισαν να εργάζονται μπροστά από την κάμερα, ψάξαμε για τα μικρά τότε κορίτσια που μεγάλωσαν (όπως όλοι) και τελικά κατέκτησαν τον κόσμο του Χόλιγουντ. Και είναι πολλές.

Ναι, τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις γνωρίζετε αφού πρωταγωνιστούν σε μεγάλες επιτυχίες μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν όμως και γυναίκες ηθοποιοί που, για κάποιο λόγο, θα τις θυμόμαστε πάντα από τον αρχικό τους ρόλο. Κριστίνα Ρίτσι, είσαι μία από αυτές τις περιπτώσεις, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Νάταλι Πόρτμαν

Κίρστεν Ντανστ

Χίλαρι Νταφ



Κρίστεν Στιούαρτ

Κριστίνα Ρίτσι

Γουινόνα Ράιντερ

Αλίσα Μιλάνο

Τζένιφερ Κόνελι

Σκάρλετ Γιόχανσον