Κάπως οπισθοδρομικός, λίγο ξινός και πολύ ισχυρογνώμον. Έτσι θυμόμαστε τον Χάρη Ρώμα ως Περίανδρο Πώποτα στο αξέχαστο Καφέ της Χαράς, τη σειρά που, για  κάποιο λόγο (δεν κρίνουμε,) έκανε και αυτή “κλικ” στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης. Η ζωή όμως, για κάποιους τουλάχιστον, μοιάζει βγαλμένη από κάποιο σενάριο και έτσι, ο Χάρης Ρώμας σκέφτεται να μεταφέρει τον ρόλο του σε ένα πραγματικό δημαρχείο και σε μια περιοχή η οποία δεν έχει καμία σχέση με το Κολοκοτρωνίτσι.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την εκδήλωση για τα άτομα με αναπηρία που διοργάνωσε στο Χαλάνδρι, όπου κατεβαίνει και υποψήφιος δήμαρχος, ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός έκανε αναφορά στις δύο νέες του σειρές αλλά και τον προεκλογικό αγώνα που ήδη δίνει για τον δήμο Χαλανδρίου. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος.

«Υπάρχει περίπτωση να κάνω μία μικρή σειρά 22 επεισοδίων. Είναι γραμμένα. Χαρμόσυνο και ευεργετικό. Και οικονομικά θα με βοηθήσει η τηλεόραση για άλλη μια φορά και θα ξαναβρώ τη δουλειά μου, τον κόσμο μου που έζησε μια ολόκληρη ζωή, σχεδόν 40 χρόνια» δήλωσε ο Χάρης Ρώμας, αποφεύγοντας να αποκαλύψει τον τίτλο της σειράς. Θα δούμε κάποια δουλειά του στο Netflix όπως του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Maestro; Δύσκολο, αλλά αν κάτι λείπει από την πλατφόρμα είναι το cult στοιχείο.

Όσον αφορά το «Πεφταστέρι», που αναμένεται στην ΕΡΤ, είπε πως «είχαμε συζητήσει με το Mega στην αρχή. Βγήκε κατά κάποιον τρόπο ασύμφορο για 54 επεισόδια ήθελε 5 εκατομμύρια για να γίνει». Ήταν πολλά τα λεφτά, Χάρη και αν η σειρά δεν είναι γυρισμένη στους Παξούς δεν έχει και πολλές ελπίδες να πετύχει. 

Κλείνοντας, ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε την ελπίδα του ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα αναδειχθεί δήμαρχος Χαλανδρίου. Άλλωστε ξέρει ήδη τη δουλειά.