Οι σκύλοι είναι ένα συμπαντικό λάθος. Για να μην παρεξηγηθεί αυτή η φράση, να εξηγηθούμε: είναι λάθος απλούστατα γιατί δεν τα αξίζουμε. Για κανένα λόγο. Το σύμπαν σε μια στιγμή ακραίας γενναιοδωρίας (ίσως τα είχε τσούξει και μας αγαπούσε λίγο παραπάνω) μάς τα χάρισε. Πέραν των κλισέ -που ισχύουν- για τον ανιδιοτελή τρόπο που μόνο με αυτόν ξέρουν να αγαπάνε αυτά τα ζώα, είναι και πηγές αστείρευτου γέλιου.

Όποιος έχει σκύλο, ξέρει πολύ καλά, πως τον κινητό του είναι γεμάτο με αστείες σκηνές στις οποίες ο σκύλος του κυριολεκτικά δεν ξέρει τι κάνει. Έχει ξαπλώσει ανάσκελα χωρίς λόγο σε μια πολυθρόνα, στην οποία οριακά χωρά. Αρνείται πεισματικά να προχωρήσει, έχοντας αράξει ακίνητος στη μέση του δρόμου. Κανείς δεν ξέρει γιατί. Κυνηγάει τρία τέσσερα μπαλάκια ταυτόχρονα έχοντας χάσει κάθε αίσθηση συγκέντρωσης. Τρέχει πάνω κάτω μέσα στο σπίτι (μάλλον μετά το μπάνιο) σε μια έκρηξη υπερέντασης. Παίζει με ένα παιχνίδι από εκείνα που βγάζουν ήχους και σκαλώνει κάθε φορά στο άκουσμα, λες και έχει στο στόμα του κάποιον ζωντανό οργανισμό.

Ας το παραδεχτούμε, μέσα σε όλα, τα σκυλιά είναι και τεράστιοι καραγκιόζηδες. Αλλά ψιλιαζόμαστε πως το κάνουν επίτηδες. Ή και όχι. Προχωράμε.

Σε άλλα νέα, το Bored Panda, «έκλεψε» από μια από τις ομολογουμένως πιο «υγιείς» γωνίες του Reddit κάποια σκυλοστιγμιότυπα, όπου κηδεμόνες σκύλων έχουν αφήσει κάτω από σχετικό thread, θεωρώντας πως το σκυλί τους… υπολειτουργεί. Έχει χαλάσει τέλος πάντων. Και αυτή είναι μια σκέψη που όλοι έχουμε κάνει για τα σκυλιά μας κατά καιρούς. Άσχετα που τα σκυλιά μας το σκέφτονται αυτό για εμάς κάθε μέρα.

Παρακάτω θα δεις κάποιες εικόνες που θα σε κάνουν να σκεφτείς πως δεν είσαι ο μόνος που φοβήθηκε πως ο τετράποδος κολλητός τους έχει πάθει κάποια βλάβη: