Χωρίς υπερβολές. Μπέσα. Ξέρουμε άνθρωπο που σκέφτηκε να χωρίσει, τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά τον σύντροφό του να βγαίνει από το μπάνιο, έχοντας ξυρίσει το μούσι του για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο σχέσης. Ας το παραδεχτούμε. Κάποιες φορές είναι μεγάλη απάτη το μούσι και η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μερικοί λένε πως μπορεί να κάνει το πρόσωπο ενός άντρα πιο αρρενωπό, να τονίσει τα ζυγωματικά του. Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά, το μούσι μπορεί να μετατρέψει έναν άντρα σε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Από το να μην τον αναγνωρίζουν, μέχρι να τον χωρίζουν μετά το ξύρισμα.

Πριν μερικές μέρες, πέρασε ένα κολλάζ μπροστά από τα μάτια μας. Σε αυτό, κάποιος αφαίρεσε -προφανώς με τη βοήθεια του Photoshop- το μούσι από το πρόσωπο του Jason Momoa. Πολύ στεναχωρηθήκαμε. Σχεδόν κοντέψαμε να το πιστέψουμε. Ένα γκουγκλάρισμα τα έστρωσε όλα: είναι εξίσου εκνευριστικά όμορφος και χωρίς μούσι τελικά. Ορίστε η απόδειξη.

Ωστόσο, ο Jason Momoa δεν είναι ο κανόνας. Τέλος πάντων, παρακάτω θα βρείτε 15 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως το μούσι μερικές φορές είναι μια τεράστια απάτη: