Για πέντε ολόκληρες ημέρες νοσηλευόταν μητέρα ανήλικου παιδιού σε Νοσοκομείο της Πάτρας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πατέρα του παιδιού της και πρώην, πλέον, σύντροφό της. Αλλά πλέον έχουμε ξεμείνει από λόγια, δεν μπορούμε να προσθέσουμε κάτι αφού, κυριολεκτικά, τα έχουμε δει όλα πια στη χώρα μας. Δυστυχώς είναι μία ακόμη “είδηση” από τις πολλές.

Το περιστατικό ωμής βίας  συνέβη προ ημερών και μάλιστα στο σχολείο του μόλις 5 ετών αγοριού της, ενώ περίμενε (μαζί με άλλες μητέρες) να το πάρει, αλλά δέχθηκε επίθεση «χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία αφορμή» όπως λέει η ίδια. Η γυναίκα έφτασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της, για να τον καταγγείλει. 

Πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος αναφέρουν πως ο άνδρας, ο οποίος έχει τις ιστορίες του με την Αστυνομία, άρχισε να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να την βρίζει χυδαία με τις άλλες μανάδες αρχικά να τα χάνουν και καλούν σε βοήθεια. Ο νταής από την Πάτρα, τότε, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όπως αρμόζει στους άντρες παλαιάς κοπής όπως είναι εκείνος, πριν φτάσουν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Αφότου η γυναίκα πήρε εξιτήριο, κατάφερε να πάει στην ΕΛΑΣ να κάνει την καταγγελία και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του άνδρα, οπότε θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.