Κανείς δεν είναι τέλειος. Αν ήταν, θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και μάλλον θα είχε φτάσει η εποχή της Δευτέρας Παρουσίας. Κοιτάζοντας γύρω μας, όμως, δεν βλέπουμε να έχει κατέβει από ψηλά κάποιος που θα μας πάρει από το χέρι και θα μας δείξει το δρόμο. Οι μόνοι που βλέπουμε είναι κάποιοι Millennials που έχουν άποψη για τα πάντα και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Μην ανησυχείτε, δεν έχουμε αυστηρό ύφος ούτε θέλουμε να δημιουργήσουμε αναταραχές. Το μόνο που θέλουμε είναι να σας πούμε ότι πέσαμε σε κάποια σχόλια που θα μπορούσαν να είχαν από πάνω τους την ταμπέλα “Σκληρές Αλήθειες”.

Βλέπετε, όλα ξεκίνησαν στο Twitter. Μιλάμε για ένα μίνι χαμό με την Gen-Z να τα χώνει στους Millennials και το αντίστροφο. Βέβαια, επειδή η Gen-Z έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει, δεν μπορεί να κριθεί. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Έτσι, κρατήσαμε τα καλύτερα tweets με τις χειρότερες συμπεριφορές των σημερινών 30ρηδων και βάλε, μπας και καταλάβουμε -οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον- τα όποια λάθη μας.

via GIPHY

Παιδιά, λίγη αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μην το παίρνετε προσωπικά, ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσάς αγαπητοί Millennials. Α, ναι, αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσετε. Δεν είστε το κέντρο του κόσμου. 

“Οι Millennials κοροϊδεύουν τους γονείς τους που πιστεύουν ό,τι διαβάζουν στο Facebook ενώ την ίδια στιγμή, κάνουν το ίδιο σε όλες τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης”.

“Οι Millennials αποκαλούν τους πάντες ευαίσθητους, αλλά αν κάνεις ένα αστείο μαζί τους, τότε θα ενοχληθούν”.

“H Gen-Z έμαθε τη λέξη ‘τοξικός’ από τους Millennials και από τότε δεν έχουν σταματήσει να τη χρησιμοποιούν”.

“Το πιο ενοχλητικό πράγμα με τους Millennials είναι ότι ασχολούνται συνέχεια με την Gen-Z”. Εδώ θα κάνουμε ένα σχόλιο: Είναι μια μεγάλη αλήθεια. 

“Οι Millennials κάνουν συνεχώς παράπονα. Ό,τι δεν τους αρέσει από τη μουσική ή το στιλ της Gen-Z το σχολιάζουν με μπούμερ τρόπο στο Facebook”. Δεύτερο σχόλιο: Και αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια.

“Πώς βλέπουν τις σχέσεις οι Millennials; ‘Δεν έχουμε αποκλειστική σχέση αν και μένουμε ο ένας στο σπίτι του άλλο τα περισσότερα βράδια. Αυτό γίνεται εδώ και 7 μήνες τώρα”, έγραψε ο χρήστης με το όνομα Goblin και, εντάξει, ένα δίκιο το έχει.

“Οι Millennials μιλούσαν τόσο καιρό για το πόσο σημαντικό είναι το χάρτινο καλαμάκι. Εν τω μεταξύ πίνουν από πλαστικό ποτήρι”. Ας αφήσουμε έξω από τη συζήτηση το χάρτινο καλαμάκι, παιδιά, μιλάμε για ανέκδοτο.

“Κάποιος μου είπε ότι το όταν ξεκινούν podcast οι millennials, θυμίζει πολύ αυτούς που έφτιαχναν παλιά τη δική τους μπάντα”.