Κι όμως, πέρασε ο καιρός και η Black Friday είναι ήδη εδώ. Έτσι λοιπόν, μπαίνουμε στο στάδιο αναζήτησης των αγορών που πρόκειται να πραγματοποιήσουμε. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να επιλέξουμε τα γυναικεία παπούτσια που έχουμε βάλει στο μάτι, καθώς και να βρούμε αυτά που θα κάνουμε δώρο σε κάποια ξεχωριστή γυναίκα της ζωής μας, όπως η κόρη ή η μητέρα μας. 

Από κλασικές, σε μοντέρνες και ιδιαίτερες επιλογές, οι ειδικοί στα γυναικεία παπούτσια από το κατάστημα Tsakalian μας προτείνουν τα κατάλληλα παπούτσια που θα επωφεληθεί στο μέγιστο από την περίοδο των εκπτώσεων της Black Friday και μπορεί να αποκτήσει ποιοτικά κομμάτια σε εξαιρετικές τιμές. 

Γυναικείες γόβες 

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι γόβες είναι από τους καλύτερους φίλους μιας γυναίκας. Κι όμως ένα ζευγάρι γυναικείες γόβες δημιουργεί μια πιο καλλίγραμμη όψη στα πόδια, αναδεικνύει κάθε εμφάνιση, χαρίζει απαράμιλλη γοητεία, ενώ είναι το ζευγάρι παπουτσιών που είναι κατάλληλο για όλες τις επίσημες περιστάσεις. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσετε στη ντουλάπα σας ένα ζευγάρι γόβες το οποίο θα κολακεύει κάθε σας εμφάνιση; 

Γυναικεία μοκασίνια 

 

Τα μοκασίνια αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, και όχι άδικα. Ο ιδιαίτερος κομψός σχεδιασμός τους, η άνετη εφαρμογή τους αλλά και οι εκκεντρικές τους πινελιές τα καθιστούν ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ αποτελούν τα κατάλληλα παπούτσια για όλες τις περιστάσεις που απαιτείται business casual ντύσιμο. Οι δυνατότητες επιλογών είναι πολλές, από φούστες και φορέματα μέχρι και όλων των ειδών τα παντελόνια. Επιλέξτε λοιπόν στη φετινή Black Friday το απόλυτο must-have της σεζόν. 

 

Μπότες για τις βόλτες 

 

This boots are made for walking λέει ένα τραγούδι, και το μόνο που θέλουμε είναι να φορέσουμε ένα ζευγάρι ολοκαίνουργιες μπότες  και να βγούμε έξω για ατελείωτες περιπλανήσεις. Αποτελούν μάλιστα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια του χειμώνα, καθώς όχι μόνο αναδεικνύουν κάθε εμφάνιση και προσφέρουν μεγάλη δυνατότητα συνδυασμών, αλλά την ίδια στιγμή χαρίζουν ζεστασιά στα πόδια, αγκαλιάζουν το πόδι και ενισχύουν τη σταθερότητα του. Γιατί να μην κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα ζευγάρι μπότες; 

 

Γυναικεία μποτάκια 

Ένας από τους συγγενείς που έχουν οι μπότες, τα μποτάκια, αποτελούν το ζευγάρι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με πολλά διαφορετικά σύνολα και για πολλές περιστάσεις, όπως για παράδειγμα τη δουλειά, τις εξωτερικές δουλειές για το σπίτι, αλλά και για κάποια χαλαρή έξοδο. Μάλιστα, τα μποτάκια με τακούνι αποτελούν βασικό μας σύμμαχο στις βραδινές μας εμφανίσεις. Οι εκπτώσεις της Black Friday προσφέρουν δελεαστικές τιμές, ώστε να αποκτήσετε εύκολα ένα ζευγάρι που θα αναβαθμίσει το στυλ σας. 

Παπούτσια μπαλαρίνες 

Οι μπαλαρίνες έχουν κάνει το come back τους και αναμένεται να τις βλέπουμε παντού γύρω μας. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, ενώ ο κομψός τους σχεδιασμός τις καθιστά ιδανικές για πολλές περιστάσεις. Έτσι, μπορούν να αντικαταστήσουν τα τακούνια στις περιπτώσεις που θέλουμε να έχουμε μια πιο επίσημη εμφάνιση, αλλά έχουμε την ανάγκη για άνεση. 

Ανακαλύψτε στον Tsakalian όλες τις μεγάλες προσφορές της Black Friday σε παπούτσια και αποκτήστε τα γυναικεία παπούτσια που θα αναβαθμίσουν τη γκαρνταρόμπα, τις εμφανίσεις σας και θα αναβαθμίσουν τη διάθεση σας!