Κάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή ότι θα πάνε καλά. Επίσης από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις πότε έχει γίνει σοβαρή δουλειά πάνω σε κάτι και πότε αυτό που λέμε, “στο πόδι”. Μην ξεχνάμε όμως ότι, πολλές φορές, απλώς δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι μπορεί εκεί στον ΑΝΤ1+ να είχαν όλη την καλή διάθεση να προσφέρουν στους συνδρομητές τους ένα καλό και ποιοτικό περιεχόμενο χωρίς διακοπές, να έκαναν όντως καλή δουλειά, αλλά κάτι, μία τόσο δα λεπτομέρεια να τα χάλασε όλα. 

Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του ανθρώπου που είχε την εποπτεία, περνάει σίγουρα δύσκολες στιγμές. 

Και περνάει δύσκολες στιγμές γιατί, ακόμα και τα άτομα που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο ή σνομπαρουν (μποϊκοτάρουν) το Μουντιάλ του Κατάρ, ασχολούνται με το μαύρο στην οθόνη και τις όμορφες ελληνικές πατέντες τύπου “δείξε καί κάνα παιχνίδι από το Μακεδονία tv”.

Μετά τις αντιδράσεις, όμως, και τις διαφορές πολύωρες συναντήσεις είχαμε λευκό καπνό και όπως όλα δείχνουν, στον Αντ1 πήραν τη μεγάλη απόφαση να δείξουν όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή από την τηλεόραση.

Με τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισαν στον όμιλο λοιπόν, αποφάσισαν τη «μετακόμιση» των αγώνων στα «ελεύθερα» κανάλια του ομίλου, τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV.  Βέβαια, η εμπλοκή όμως, με το δεύτερο (Μακεδονία TV) αφού δεν κατέχει άδεια πανελλήνιας εμβέλειας γενικού περιεχομένου αναγκάζει την διοίκηση του σταθμού να «ρίξει» όλο το πρόγραμμα μόνο στον ΑΝΤ1. Μπάχαλο με λίγα λόγια αφού το αποτέλεσμα είναι να αλλάζει καθημερινά το πρόγραμμα του σταθμού, ανάλογα με τους αγώνες που θα πρέπει να μεταδοθούν. Σήμερα λοιπόν που στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Μαρόκου και Κροατίας, η πρωινή εκπομπή με το Γιώργο Λιάγκα θα πρέπει να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Μεγάλη απώλεια.

Οι αλλαγές όμως θα συνεχιστούν στο σημερινό πρόγραμμα αφού στις 15:00 η Γερμανία θα αναμετρηθεί με την Ιαπωνία , στις 18:00 η Ισπανία με την Κόστα Ρίκα και στις 21:00 το Βέλγιο θα βρεθεί απέναντι από τον Καναδά.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες το Μουντιάλ θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1, έστω κι αν  αυτή η λύση έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στον Όμιλο του ΑΝΤ1 που πρέπει να καλύψει τις υποχρεώσεις της απέναντι στις εμπορικές συμφωνίες αλλά και σε αυτούς που πλήρωσαν συνδρομή στον ΑΝΤ1+ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Όλα για την μπάλα δηλαδή. Όσοι θέλετε Κων/νου και Ελένης να πάτε στο YouTube.