Χθες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έγινε γνωστό πως η FIFA απαγόρευσε στον Χάρι Κέιν να φορέσει περιβραχιόνιο με τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και την πρόθεσή του να στηρίξει τέλος πάντων τα δικαιώματα της κοινότητας μέσα στο ποδοσφαιρικό τερέν. Σύμφωνα με τη Telegraph, αυτό δεν θα συμβεί, μιας και η FIFA ενημέρωσε τους ανθρώπους της αγγλικής Ομοσπονδίας πως δεν έχει δοθεί έγκριση για αλλαγή στον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου προφανώς και του εν λόγω περιβραχιόνιου. Μέσα στα «εναλλακτικά» περιβραχιόνια που δόθηκαν, αυτό με τα χρώματα του ουράνιου τόξου δεν συμπεριλήφθηκε. 

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με το πώς στο Μουντιάλ του Κατάρ, τα βήματα που έχουν γίνει στο ποδόσφαιρο, στη ρομαντική πλευρά του σε κάθε περίπτωση, ακυρώνονται, μετά από όλα όσα έχουν γίνει γνωστά. Επίσης, δεν πέφτουμε ακριβώς από τα σύννεφα για το πώς μια γυναικάρα, κόντρα σε όλα, φόρεσε το περιβραχιόνιο που απαγορεύτηκε στον Σκοτ και δεν έδωσε δεκάρα για απαγορεύσεις και “εναλλακτικές”.

Συγκεκριμένα, η Αγγλίδα δημοσιογράφος, Άλεξ Σκοτ, αδιαφόρησε για τις απαγορεύσεις σχετικά με το περιβραχιόνιο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και για το γεγονός πως δεν θα το φορέσουν οι παίκτες αρκετών ομάδων, υπό την απειλή τιμωρίας, και η ίδια, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου για το BBC, το φόρεσε, καταφέρνοντας να βρει εκείνη την απαραίτητη χαραμάδα να χωρέσει τα μηνύματα κατά των ανισοτήτων και του σεξουαλικού ρατσισμού στο φετινό Μουντιάλ.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, η 38χρονη σήμερα Σκοτ έκανε καριέρα ως δεξί μπακ, μεταξύ άλλων και στην Άρσεναλ, ενώ φόρεσε το εθνόσημο της Αγγλίας 140 φορές, σημειώνοντας 12 γκολ.

Μιλώντας για θεάρες.