Μα καλά, πότε θα παίξει μια ΠΑΡΤΑΡΑ; Έλα ντε, αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Γιατί οκ, κάπως η νυχτερινή ζωή στην πόλη αποκτά σιγά σιγά τον ηλεκτρισμό του παρελθόντος, όμως εδώ χρειάζεται κάτι πιο δυνατό. Κάτι που θα τα πιάσει όλα από την αρχή και θα επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει πάρτι και εμπειρία διασκέδασης. Κάποιος που θα βάλει τρία τέσσερα φυτίλια στη βραδιά για να τα κάνει όλα ΠΟΠΑ, ρε παιδί μου. Και μην πάει το μυαλό σου σε τίποτα εκρήξεις – οι δικοί μας «δυναμίτες» είναι η μουσική, ο χορός, οι γεύσεις και το street art. Με τέτοια υλικά πώς να μην αξέχαστη μια βραδιά;

Ε λοιπόν αυτή ΠΑΡ-ΤΑ-ΡΑ που ορίζει τα πάντα από την αρχή παίζει και μάλιστα έρχεται σε λίγες μέρες. Είναι το Party Redefined Your Way powered by glo. Γι’ αυτό πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες, κλίκαρε και δήλωσε τα στοιχεία σου για να μπεις στη λίστα για το πάρτι εδώ, καθώς η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο με πρόσκληση. 

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00, ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Αθήνας,  ο πολυχώρος Ω2 του Ωδείου Αθηνών, μεταμορφώνεται για να  φιλοξενήσει ένα Party Redefined! Το «Party Your Way»  δεν είναι απλώς ένα tagline από αυτά που σκέφτεται κάποιος σε ένα marketing meeting. Είναι μια ολόκληρη στάση ζωής: Να αναζητείς εμπειρίες που θα γεμίζουν τον προσωπικό σου χάρτη στιγμών. Να ψάχνεις την αυθεντικότητα και την ανατρεπτικότητα σε ό,τι απολαμβάνεις. Να μην φοβάσαι να φτάσεις έως την αρχή προκειμένου να τα ορίσεις όλα ξανά.
Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου HYPER X2, το glo επιστρέφει για μια multilayered εμπειρία, που έρχεται να επαναπροσδιορίσει τη διασκέδαση, την ηλεκτρονική μουσική, το χορό, την τέχνη και το ίδιο το brand, με νέο πάθος.

Για μία νύχτα, το Ωδείο Αθηνών μεταμορφώνεται και φιλοξενεί ένα μουσικό stage, ένα art stage, τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ένα guest DJ collective, πέντε all star mixologists, έναν κορυφαίο εικαστικό, art installations, live acts, ειδικά διαμορφωμένα lounge areas και social spots, που θα δημιουργούν curated περιβάλλοντα  για νέες στιγμές, νέες εμπειρίες, νέες απολαύσεις που θα θέλεις να μοιραστείς.

Η girl power του Best Radio και οι Street Outdoors Soundsystem θα τα σπάσουν

Παπιδάκη, Σιδηροπούλου, Φυντανίδου που τις ακούς καθημερινά στον best 92.6 καταλαμβάνουν τα decks του Ω2 και συναντούν για πρώτη φορά τους  STREET OUTDOORS Soundsystem, σε ένα act που θα επαναπροσδιορίσει τη χορευτική μουσική. Οι SOS, γνωστοί για τα πιο πετυχημένα open air και guerilla parties στις πιο ανατρεπτικές τοποθεσίες, ανεβαίνουν στο music stage φέρνοντας την open air dance εμπειρία μέσα στη σκηνή του Ωδείου.

Η τέχνη του δρόμου πάει… Ωδείο

Κόντρα στην ακαδημαϊκή και αυστηρή προσέγγιση ενός Ωδείου,  ο Παυλος Τσάκωνας έρχεται να επαναπροσδιορίσει την street art στο πάρτι του new Hyper X2 Καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιά, ο διακεκριμένος εικαστικός, που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια σκηνή δημόσιας τέχνης με τοιχογραφίες μεγάλης κλίμακας και δημιουργός των διάσημων hands προσευχής της οδού Πειραιώς, θα ζωγραφίζει με τους ήχους της μουσικής ένα πρωτότυπο έργο που επαναπροσδιορίζει την πόλη μας και το οποίο θα συζητηθεί.

Cocktails που τα σπάνε

Μια all star ομάδα από πέντε έμπειρους bartenders με προϋπηρεσία σε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα bar της Αθήνας, εμπνέονται από το νέο στυλ, το πάθος και τις γεύσειςτου glo HYPER X2 και δημιουργούν αντίστοιχα cocktails ειδικά για τη βραδιά. Ο λόγος για την MAKE IT HAPPEN Collective, η οποία θα προσφέρει στο κοινό signature cocktails συμπληρώνοντας ιδανικά την πολυεπίπεδη εμπειρία του πάρτι.

Με σύνθημα “Party your way”,  υποδεχόμαστε το πιο αντισυμβατικό κοινό της πόλης για να ορίσει από την αρχή το πάρτι με το δικό του τρόπο, σε ένα launch εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχεις ζήσει έως τώρα με κορυφαία DJ sets,  Live art acts ,  cocktails, lounge areas, social spots, installation

Για να ζήσεις και εσύ το πιο ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, πάτα κλικ και δήλωσε τα στοιχεία σου εδώ για να μπεις στη λιστα.

Πληροφορίες
Party Redefined your way, powered by glo. 
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00. 
Πολυχώρος Ω2 του Ωδείου Αθηνών, Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα 106 75 
Eίσοδος μόνο με προσκλήσεις.