Να καταπιεζόμαστε δηλαδή, αυτό θέλετε; Δεν φτάνει που τρέχουμε και δεν φτάνουμε με την ακρίβεια, θέλουν να μας κόψουν και τη διασκέδαση. Και δεν εννοούμε τα μπουζούκια που, ΟΚ, πρέπει να έχεις και καμιά οικονομία στην άκρη για να το παίξεις λαρτζ. Εννοούμε την απλή διασκέδαση, αυτή την επιθυμία να βάλεις ένα τραγούδι στο τέρμα και να τα “σπάσεις” μόνος σου. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε;

Γιατί κάναμε αυτή την εισαγωγή; Γιατί, δυστυχώς, μας ανάγκασαν αφού διάφοροι ξενέρωτοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν μία οδηγό να σταματάει το αυτοκίνητό της μέσα στη μέση της οδού Βόλου στη Λάρισα και με τη μουσική να παίζει Κωνσταντίνο Αργυρό στη διαπασών, να ρίχνει στροφές.

Αλλά δεν έμεινε εκεί.

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να σταθμεύσει το έριξε πάνω σε ένα δέντρο. Λογικό. Αμέσως μετά, πήδηξε από το παράθυρο επειδή είναι dangerous. Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι περαστικοί έμειναν άναυδοι με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, περίπου 35 ετών καθώς αφού έκανε το σόου της, βρήκε δύο καρέκλες από παρακείμενο  παντοπωλείο και άρχισε να τις πετάει στο δρόμο. Εύκολα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
 
 Δυστυχώς για εκείνη και τα ντέρτια της, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όταν οι φίλοι μας οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν. Εν τέλει, κατάφεραν να τη βάλουν μέσα στο περιπολικό.