Είναι Χριστούγεννα κι αναρωτιέσαι με την παρέα σου πού να πάτε για να αλλάξετε παραστάσεις. Από τη μία τα εορταστικά ταξίδια σας φαίνονται λίγο τσιμπημένα και από την άλλη τα μαγαζιά της πόλης μπορεί μεν να είναι τέλεια στολισμένα, αλλά δεν σας προσφέρουν αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία που σε βάζει για τα καλά στο mood. Επίσης, κάτι που οφείλεται στο κλίμα των Χριστουγέννων έχει ξυπνήσει μέσα σας ένα μικρό παιδί, το οποίο έχει όρεξη για μερικές σκανδαλιές, έξτρα διασκέδαση και άπειρα μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Ναι, είναι αλήθεια, το κάνουν αυτό τα Χριστούγεννα! 

Και δεν υπάρχει καταλληλότερο μέρος για να μας βάλει στο mood των Χριστουγέννων από το Christmas Factory, που για μια ακόμη χρονιά χτυπάει χαρμόσυνα τις καμπάνες του, σηματοδοτώντας την ωραιότερη εποχή του χρόνου και μας καλεί να ζήσουμε την πιο όμορφη εμπειρία, που μυρίζει βουτήματα με βανίλια και ζεστή σοκολάτα και είναι στολισμένη με αμέτρητα λαμπάκια και χρυσόσκονη. 

Βρες εισιτήριο εδώ

Από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το Christmas Factory θα ανοίξει τις πύλες, τις οποίες μόλις περάσεις θα μεταφερθείς δια μαγείας σε ένα μέρος που μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία. To Christmas Factory είναι το μαγικό αντίδοτο, που διώχνει κάθε έγνοια και για λίγο θα μας κάνει ξανά παιδιά.

Στο Christmas Factory μεταξύ άλλων μπορείς: 

Να γευτείς την πιο νόστιμη, αχνιστή σοκολάτα, τα πιο λαχταριστά φρεσκοφουρνιστά γλυκά, το πιο τέλειο street food και άλλα πολλά εδέσματα χριστουγεννιάτικα και μη.

Βρες εισιτήριο εδώ

Να γελάσεις απίστευτα πολύ με τις τούμπες των φίλων σου στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της πόλης.
Να παίξεις με τους φίλους σου στη χιονοτσουλήθρα, να ανέβετε στη ρόδα, να κάνετε βόλτα με το τρενάκι και να παίξετε με τα συγκρουόμενα, όπως όταν ήσασταν παιδιά. 
Να ποζάρεις για την καθιερωμένη φωτογραφία αγκαλιά με την παρέα σου κάτω από το μεγαλύτερο και πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πάρε εισιτήριο εδώ
Να βρεις δωράκια για την οικογένεια, για τους φίλους σου, αλλά και για σένα στην εμπορική αγορά του Christmas Factory.
Να ανέβεις στο καρουζέλ και να βγάλεις τις πιο παραμυθένιες φωτογραφίες.

Βρες εισιτήριο εδώ

Επίσης, αν ανήκεις κι εσύ στα christmas freaks (εμείς πάντως ανήκουμε) μπορείς να παρακολουθήσεις και τη θεατρική παράσταση «Ο Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς» σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο της Σοφίας Καψούρου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη αγκαλιά με μια σακούλα crispy σοκολατάκια και ζαχαρωτά. Η τέλεια ευκαιρία για να θυμηθείς ξανά, τι σημαίνει συνεργασία και «μαζί» μέσα από ένα παιδικό θεατρικό που διδάσκει μέχρι και τους μεγάλους.

Ψημένα κάστανα απευθείας από τη φωτιά, μεθυστικό ζεστό κόκκινο κρασί που γεμίζει το στόμα σου και σε ταξιδεύει, φρέσκα μελομακάρονα που στάζουν μέλι ή τραγανοί κουραμπιέδες με μπόλικη άχνη; Για τον καθένα μας τα Χριστούγεννα μυρίζουν αλλιώς. Όλοι μας ωστόσο, έχουμε μία κοινή επιθυμία. Να περνάμε κάθε Χριστούγεννα μαζί. Γι’ αυτό πάρε τους φίλους σου και ζήστε το στο full! Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της υπερβολής.

More info:
THE CHRISTMAS FACTORY 2022
26 Νοεμβρίου 2022 – 6 Ιανουαρίου 2023
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Βρες εισιτήριο εδώ