Η Meirivone Rocha Moraes, 37 ετών, από τη Βραζιλία , έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα φέτος, αφού αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει τον «έρωτα της ζωής της» – μια πάνινη κούκλα που ονομάζεται Marcelo. Πρόσφατα παραδέχτηκε ότι η σχέση τους “κρέμεται σε μια κλωστή” αφού ισχυρίστηκε ότι την “απάτησε”. Θα την συμβουλεύαμε να κάνει λίγο ψυχοθεραπεία. Το έχουν δοκιμάσει φίλοι μας σε ανάλογες καταστάσεις και δούλεψε.Κι ένας καλός ψυχιάτρος ίσως να ήταν μια καλή ιδέα. 

Στο τελευταίο επεισόδιο της παράξενης ιστορίας, ισχυρίστηκε ότι «εκείνος πήγε σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα», και μάλιστα λέει ότι «βρήκε μηνύματα στο τηλέφωνό του». Η γυναίκα που «έφερε» στον κόσμο και πάνινο κουκλάκι, καρπό του έρωτα τους (ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ) αποκάλυψε ότι άρχισε να έχει αμφιβολίες για τη σχέση τους επειδή ήταν η μόνη που δούλευε και έφερνε χρήματα στην οικογένεια και δυσκολεύονταν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Σε μια προσπάθεια να μοιραστεί τον πόνο της αποκάλυψε την προδοσία στο TikTok, συγκεντρώνοντας 1,6 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 120.000 likes.

Εκεί άνοιξε την ψυχή της: “Έμαθα μέσω μιας φίλης που μου είπε ότι είδε τον Μαρσέλο να μπαίνει σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ νοσηλευόμουν για τρεις νύχτες και τρεις ημέρες με τον Μαρσελίνιο, τον γιο μας, ο οποίος είχε ίωση. Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά μετά άρχισα να ψάχνω μέσα από το τηλέφωνό του και είδα τις συνομιλίες, που με έκαναν να βεβαιωθώ ότι όντως με απατά”.

Η Meirivone ισχυρίζεται ότι είπε στον σύζυγό της να κοιμηθεί στο σαλόνι, καθώς δεν ήθελε να μείνει στο ίδιο δωμάτιο λόγω της προδοσίας. Ενώ σχεδίαζε να τον διώξει, αποφάσισε να μην το κάνει για χάρη των παιδιών της, της Κάρολ και του Ντιέγκο και του νεογέννητου τους (πάρα πολλά παιδιά μέσα σε ένα χρόνο, πήρε φωτιά η κοπτοραπτική στο σπίτι τους).

“Ήθελα να τον βγάλω από το σπίτι, αλλά το μωρό μας μεγαλώνει και σε αυτό το στάδιο, θα του έλειπε πολύ ο πατέρας του. Πρέπει να μιλήσω μαζί του, για να αποφασίσει μια για πάντα ότι δεν θα απατήσει πια και αν το κάνει άλλη μια φορά, δεν θα τον συγχωρήσω” είπε. Να ρωτήσουμε και την Τένια Μακρή;